'Bergen' filmi, Bergen'in katili Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'da yayından kaldırıldı!

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Bergen'in katili Halis Serbest'in yaşadığı Adana Kozan'da Bergen filminin yayından kaldırıldığını açıkladı. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile iletişime geçtiğini belirten Işık, "Öyle uygun görüldü" yanıtını aldığını söyledi.

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşiçioğlu'nun oynadığı Bergen filmi, dün vizyona girdi. Türkiye'nin her yerinde vizyona giren filmin Adana Kozan da yayınlanmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

"YAPIMCILAR ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYOR VE KORUMALARLA YAŞIYOR"

Twitter hesabından paylaşım yapan gazeteci Candaş Tolga Işık, "8 mart öncesi size bir Türkiye gerçeği anlatayım: Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'da belediye sineması bugün aniden Bergen filmini yayınlamaktan vazgeçti! Filmin İstanbul'daki galasına çevik kuvvet geldi. Ölüm tehditleri alan yapımcıları ise korumalarla yaşıyor" dedi.

"ÖYLE UYGUN GÖRÜLDÜ"

Konuyla ilgili görüşmeler yaptığını belirten Işık, "Az önce Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı aradım ve "1 ay önce rezervasyonu yapılan film neden gösterime girdiği gün bir anda vizyondan kaldırıldı?" diye sordum. 'Öyle uygun görüldü' dedi. Sayın Başkan, tüm ısrarlarıma rağmen başka bir yanıt vermedi" ifadelerini kullandı.

'Bergen' filmi, Bergen'in katili Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'da yayından kaldırıldı!

'Bergen' filmi, Bergen'in katili Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'da yayından kaldırıldı! ile ilgili etiketler bergen halis serbest
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.