Benim Adım Melek 53. son bölüm izle

Benim Adım Melek 53. bölüm full izle kesintisiz olarak yayında. 17 Şubat akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Kutsi’nin oynadığı fenomen dizi tek parça halinde youtube platformundan izlenebilir.

Benim Adım Melek 53. bölüm izle tek parça halinde youtube platformunda. Başrollerinde Kutsi ile Nehir Erdoğan’ın oynadığı Benim Adım Melek dizisinin son bölümü TRT 1 ekranlarında 17 Şubat akşamında izleyicisi ile buluştu.

Benim Adım Melek son bölümde neler yaşanacak?

Cumali, oğlu Halil ‘i kara kara düşündüren gerçeği sonunda öğrenir. Cumali’nin öğrendikleri Halil gibi onu da çıkmaza sokar. Seyitali, Cumali’nin peşini bırakmaz. Halil ve Alpay arasındaki gerginliği ve Cumali’nin bu dertli hallerini anlamaya çalışır. Cumali, kendisini ve Şirhanları kurtarabilecek bir çözüm bulabilecek mi? Bir yandan Melek, bir yandan Seyitali, Halil’den açıklama beklemektedir. Halil sessizliğini bozacak mı?

Benim Adım Melek 53. son bölüm izle

Mithat, Seyran’ın onun hakkındaki fikirlerini öğrenmenin peşindedir. İkra ve Kerem abisini bulmak için Halfeti yollarındadır. Mehmet’in evinde bir ipucu ararlar. İkra’yı abisine kavuşturabilecek bir iz bulabilecekler mi?

Benim Adım Melek 53. son bölüm izle - Resim : 2

Zümrüt konağın hanımının kim olduğunu herkese hatırlatmaya kararlıdır. Defne ve Vildan ile girdiği güç savaşını kazanabilecek midir?

BENİM ADIM MELEK 53. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Benim Adım Melek 53. son bölüm izle ile ilgili etiketler Benim Adım Melek Benim Adım Melek 53. bölüm benim adım melek son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.