Benim Adım Melek 45. son bölüm izle

Benim Adım Melek 45. bölüm izle! Benim Adım Melek dizisi 45. son bölüm sansürsüz tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebilecek. Benim Adım Melek 45. bölüm full izle linki haberimizde.

Benim Adım Melek 45. bölüm full izle merakla araştırılmakta. 23 Aralık akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Nehir Erdoğan’ın oynadığı Benim Adım Melek dizisinin 45. son bölüm linki Youtube üzerinden tek parça halinde izlenebilecek.

BENİM ADIM MELEK 45. BÖLÜM İZLE TIKLAYINIZ

Benim Adım Melek 45. son bölüm izle

Ömer’in odasına girerek kendisini ve geçmişi hatırlamaya çalışan Defne, tüm her şeye rağmen Ömer hakkında hiçbir şey hatırlamaz. Bunu gören Ömer ise Defne’yi kolundan tutarak odasından çıkarır. Bu olayın üzerinden kısa bir zaman geçerken bütün aile Ömer’in son hali karşısında şaşkındır.

Cumali olup bitenler sonrasında bir kez daha özür dilerken Zümrüt yaşananlara öfkelidir. Defne ise annesi ile birlikte gözyaşları arasında konaktan ayrılmak durumunda kalır. Zümrüt de bu durumu kendisinden yana kullanarak Defne ile Ömer arasındaki evliliğe engeller çıkarmaya çalışır.

Benim Adım Melek 45. son bölüm izle - Resim : 2

Mithat ise Sami ve adamlarından Kerem’i kurtarsa da ikisi de çokça hırpalanmıştır. Mithat halen meselenin ne olduğunu anlama gayreti içerisinde olsa da Kerem, bahis maçlarında oynadığını kimselere diyemez ve bu durum karşısında sessiz kalmayı tercih eder.

Benim Adım Melek 45. son bölüm izle ile ilgili etiketler Benim Adım Melek Benim Adım Melek 45. bölüm benim adım melek son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.