Benim Adım Melek 39. bölüm full izle!

Benim Adım Melek 39. bölüm full izle! Benim Adım Melek 39. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Youtube’de. 11 Kasım Çarşamba akşamında Benim Adım Melek 39. bölüm tek parça olarak TRT 1’den izlenebilecek.

Benim Adım Melek 39. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Kutsi ile Nehir Erdoğan’ın oynadığı Benim Adım Melek dizisinin 39. son bölümü 11 Kasım Çarşamba akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

Benim Adım Melek 39. son bölümünde; Şirhanlar sonunda Defne’yi istemeye gelmişlerdir. İsteme merasimi esnasında oldukça keyifli anlar yaşanmaktadır.

BENİM ADIM MELEK 39. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Banu, Mithat ve Seyran kız isteme merasimi esnasında ne kadar farklı olduklarını bir kez daha ortaya koyarlar. Aslı ise Funda’nın kendisini bilerek ve isteyerek Karadağlara neden götürdüğünü öğrenmek istemektedir. Kerem’in de Melek’in oğlu olması çok fazla şeyi değiştirmemiştir.

Benim Adım Melek 39. bölüm full izle!

Aslı yaşananlar sonrasında eniştesinden gelecek olan tepkileri merak eder. Emre ile Kerem arasındaki rekabet devam ederken Kerem’in elindeki görüntüler yine ön safhada yer alır. Kenan ise Vildan’ı çocukluğunun geçtiği zamana götürür. Ömer de gitmeden önce yine de Defne’ye bir sürpriz yapmanın peşindedir.

 

Benim Adım Melek 39. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Benim Adım Melek Benim Adım Melek 39. bölüm benim adım melek son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.