Benim Adım Melek 34. bölüm tek parça

Benim Adım Melek 34. bölüm izle! Benim Adım Melek 34. bölümünü full hd tek parça halinde TRT platformundan izleyebilirsiniz.

Benim Adım Melek 34. bölüm izle! Başrollerinde Kutsi ile Nehir Erdoğan’ın oynadığı Benim Adım Melek 34. son bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde TRT platformunda yayında olacak. Benim Adım Melek dizisinin 34. yeni bölümü 7 Ekim Çarşamba akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Benim Adım Melek 34. son bölümünde; Melek’in ilaç kutusunu gören Seyit Ali şoka uğramakla beraber O’na bunun ne olduğunu soracaktır.

Benim Adım Melek 34. bölüm izlemek için tıklayınız

Melek’in ilaç kutusunu gören Seyit Ali büyük bir şoka uğramıştır. Halil’de Melek’e tedavinin işe yaramadığını söylemenin yollarını aramaktadır. Aklındaki tek düşünce ise herkese Melek’in iyi olduğu yalanını duyurmak vardır.

Mahmut da Kadriye’nin beğenmiş olduğu evi Mithat’ın tuttuğunu öğrenince çılgına döner. Zeynel de Ünzile’yi istemeye gitmektedir. Mithat ise her şeyin yolunda olduğunu zannederken kendini oldukça büyük bir çaresizliğin tam ortasında bulur.

Benim Adım Melek 34. bölüm tek parça ile ilgili etiketler Benim Adım Melek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.