Benim Adım Melek 29. bölüm full izle

Benim Adım Melek 29. bölüm full izle! TRT ekranlarının fenomen dizisi Benim Adım Melek 29. bölümünü full izlemek için tek parça linki haberimizde...

Benim Adım Melek 29. bölüm full izle! Başrollerinde Nehir Erdoğan ile Kutsi’nin oynadığı Benim Adım Melek dizisinin 29. bölümü 2 Eylül 2020 Çarşamba akşamında saat 20.00’da TRT ekranlarında olacak.

Benim Adım Melek son bölümünde; Melek sonunda Halil’in aşkını öğrenir. Cumali’nin kendini geri çekmesi akabinde konakta işler karışır. Ömer ile Halil ne kadar konuşsalar da Cumali’yi vazgeçiremezler.

BENİM ADIM MELEK 29. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kenan, oğlunun acısını yüreğinde hissetmektedir. Adnan’a düzenlenen operasyonun arkasından Halil’in çıkması kendisini hedef haline getirir. Adnan ile Alpay intikam yeminlerini tazelerken harekete geçme zamanı için beklemeye başlarlar.

Benim Adım Melek 29. bölüm full izle

Funda’nın tek şikayeti kendisinden çok Kenan ile zaman geçiren Alpay’dır. Ömer ise çıkmaza girdiğini düşünerek hem Defne hem de kendisi için bir çıkış yolu arar. Ve konağa gelen bir haber her şeyi alt üst etmeye yetecektir.

BENİM ADIM MELEK 29. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Benim Adım Melek 29. bölüm full izle ile ilgili etiketler Benim Adım Melek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.