Ben Bu Cihana Sığmazam'da bu hafta ortalık iyice karışacak! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ben Bu Cihana Sığmazam ATV ekranlarında yayınlandığı ilk bölümle reyting rekorları kırarak izleyiciyi ekrana kitledi. Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca , Ebru Özkan Sab , Pelin Akil , Ali Seçkiner Alıcı , Hakan Karahan , Erkan Sever , Ragıp Savaş gibi yıldız oyuncu kadrosu ile yeni bölümde de fırtına koparacak. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümün ayrıntıları haberimizde

Merakla beklene Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Güzel Adamlar Medya'nı yaptığı, yönetmenmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği, senaryosu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş'ın kaleme aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam ATV ekranlarına fırtına gibi girdi.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'DA BU HAFTA ORTALIK İYİCE KARIŞACAK!

Ben Bu Cihana Sığmazam'da bu hafta ortalık iyice karışacak! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak?İlk bölümde reytinleri alt üst eden Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor. Salı günü ATV'de yayınlanacak yeni bölüm yayınlanmadan bölüm ile ilgili bilgileri barından fragmanda ayrıntılar ortaya çıtı.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 2.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ben Bu Cihana Sığmazam'da bu hafta ortalık iyice karışacak! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak? - Resim : 2Kızını kaçıranların elinden kurtarırken oldukça kanlı bir geceye imzasını atan Cezayir, daha ilk günden gözaltına alınır. Dönüşü, “Teşkilat”ta da bomba etkisi yaratan adamımız, eski dostu, teşkilatın başı olan Atakan tarafından emniyetten aldırılır. Tüm bunlar olurken Cezayir’in bir anda ortadan kaybolmasına anlam veremeyen Özbekistan’daki eşi Firuze oturup bekleyecek bir kadın değildir. Çalışanlarını sorgulayarak Cezayir’in İstanbul’a gittiğini öğrenir ve hızlıca toparlanıp İstanbul’a gelir.

YENİ BÖLÜM MERAKLA BEKLENE BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNİN KONUSU

Ben Bu Cihana Sığmazam'da bu hafta ortalık iyice karışacak! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak? - Resim : 315 yıl önce öldü gösterilerek Özbekistan'a giderek Temur Turan adıyla orada kendine yeni bir yaşam kurmak zorunda kalan Cezayir Türk, kızının kaçırılması yüzünden İstanbul'a geri dönmek zorunda kalır. Elbette, herkes tarafından öldü bilinen bir adamın, 15 yıl sonra birdenbire ortaya çıkmasının sonuçları olacaktır. Cezayir'in kanlı canlı karşısında olduğunu gören ailesi de büyük bir şok geçirir. Yalnızca aile değil, 15 yıl önce İstanbul'u terk edip giden "Şehrin Sahibi"nin geri dönüşü, yeni sahipleri de rahatsız edecektir. Cezayir, şimdi hem bir yandan on beş yıllık yokluğunun sebeplerini ailesine açıklayıp, yeniden kabulünü sağlamak, hem gelişiyle rahatsızlık verdiği mafya gruplarıyla mücadele etmek, hem de CIA'in tuzaklarından kendisini ve ailesini korumak zorundadır.

 BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNİN OYUNUCU KADROSU

Ben Bu Cihana Sığmazam'da bu hafta ortalık iyice karışacak! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak? - Resim : 4

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 2. BÖLÜM FRAGMANI

 

Ben Bu Cihana Sığmazam'da bu hafta ortalık iyice karışacak! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler ben bu cihana sığmazam Ben Bu Cihana Sığmazam fragman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.