Bay Yanlış 9. bölüm full izle

Bay Yanlış 9. bölüm full izle! Ekranlarının fenomen dizisi Bay Yanlış 9. bölümünü full izlemek için tek parça linki FOX Play'de...

Bay Yanlış 9. bölüm full izle! Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel'in oynadığı Bay Yanlış dizisinin 9. bölümü 28 Ağustos 2020 Cuma akşamında saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Bay Yanlış son bölümünde; Özgür’ün Ezgi’ye duyduğu ilgi artık yavaştan iyice Serdar’ı rahatsız etmeye başlamıştır ve bu durumdan Yeşim’de rahatsız olmuştur.

BAY YANLIŞ 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ezgi ile Özgür artık herkese ve her şeye rağmen birlikte olmaya başlamışlardır. Aşkları doludizgin devam ederken annelerinin kavgalı olduklarından haberleri bile yoktur. Anneler birbirlerine bu kadar kötü davranırlarken ilişkilerini saklarlar.

Bay Yanlış 9. bölüm full izle

Nevin’de bir an öncesinde Ezgi’nin hem evden hem de işten ayrılması bakımından baskıda bulunur. Ezgi’nin doğum günüde oldukça yakınlaşmıştır. Özgür’de bu geceye hazırlanırken Serdar’da hem Ezgi hem de ailesinin katılması planladığı bir organizasyon tertip eder.

Ezgi’de ne olduğunu anlamadan bir anda kendisini Serdar’ın partisinde bulur. Tesadüfler birbirinin peşini bırakmaz ve Özgür’de o mekana gelir. Ezgi ve Özgür için artık yeni şeylerin olması kaçınılmazdır.

BAY YANLIŞ 9. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Bay Yanlış 9. bölüm full izle ile ilgili etiketler Bay Yanlış Bay Yanlış 9. bölüm Bay Yanlış son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.