Bay Yanlış 7. bölüm fragmanı! Bay Yanlış 6. bölüm izle FOX Play

Bay Yanlış 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bay Yanlış 6. bölüm izle linki tek parça halinde 7 Ağustos 2020 tarihinde FOX Play’de.

Bay Yanlış 7. bölüm fragmanı! Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel’in oynadığı Bay Yanlış dizisinin 6. bölümü 7 Ağustos Cuma akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Bay Yanlış dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

BAY YANLIŞ 6. BÖLÜM ÖZETİ

Özgür ile Ezgi sonunda Göcek’ten dönüş yapmışlardır. Ancak aralarındaki sevgili oyunu da sona ermiş gibidir. Hayatlarına kaldığı yerden devam edeceklerini sanan çifti artık oldukça zor günler beklemektedir. Ezgi, Serdar’dan yemek için söz alır ama kafası oldukça karışmıştır. Eskisine göre bazı şeylerin daha da değiştiğine kanaat getirmiştir.

Yemeği de bahane ederek bir şekilde onu ertelemeye çalışmaktadır. Özgür de tıpkı onun gibi Serdar konusunda aceleci davranmaz ve sakin kalmaya çalışır. Onun varlığı kendisini de rahatsız etmeye başlamıştır. Ezgi de sonunda Özgür’de yaşanan değişimlerin farkına varır. Sonunda dayanamayarak kendisine aşık olup olmadığını sorar.

BAY YANLIŞ 6. BÖLÜM İZLE

Bay Yanlış 7. bölüm fragmanı! Bay Yanlış 6. bölüm izle FOX Play ile ilgili etiketler Bay Yanlış Bay Yanlış 6. bölüm Bay Yanlış 7. bölüm fargmanı Bay Yanlış son bölüm Bay Yanlış FOX Play

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.