Bay Yanlış 12. Bölüm full izle!

Bay Yanlış 12. Bölüm full izle! Bay Yanlış 12. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde FOX TV’de. Peki, Bay Yanlış 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Bay Yanlış 12. Bölüm izle! Başrollerinde Akın Akınözü’nün oynadığı Bay Yanlış 12. Bölüm full izle linki tek parça halinde YouTube üzerinden izlenebilecek. Peki, Bay Yanlış 12. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

BAY YANLIŞ 12. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ezgi’nin patronunun Tolga olduğu ortaya çıkınca Özgür tamamen deliye dönerek büyük bir şaşkınlık yaşar. Ve Ezgi hemen işi bırakmaya karar verir. Tolga’nın tabi ki tek amacı La Gabbia’yı alabilmektir. Gizem’in desteğini arkasına alan Tolga sonunda Ezgi’yi oldukça zor bir durumda bırakır.

Bay Yanlış 12. Bölüm full izle!

Özgür’ün Ezgi’ye olan zaafı tek fırsatıdır. Tolga’nın istekleri Özgür’ün Ezgi’ye olan düşkünlüğünü arka planda bırakır. Özgür yeni mekan konusunda son düzenlemelerini yaparken açılış için de geri sayıma devam eder. Tüm zorluklara rağmen Özgür ile Ezgi’yi ayakta tutan tek şey birbirlerine durduğu sonsuz aşktan geçer.

BAY YANLIŞ 12. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bay Yanlış 12. Bölüm full izle! ile ilgili etiketler Bay Yanlış Bay Yanlış 12. bölüm Bay Yanlış son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.