Baraj 4. bölüm full izle!

Baraj 4. Bölüm full izle! Baraj 4. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde FOX’da. Peki, Baraj son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Baraj 4. Bölüm izle! Başrollerinde Feyyaz Duman’ın oynadığı Baraj 4. Bölüm full izle linki tek parça halinde YouTube üzerinden izlenebilecek. Peki, Baraj 4. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

BARAJ 4. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Nehir bir türlü Tarık’tan ilgi göremeyip üstüne bir de Zerrin’in hasta olduğunu öğrenen İstanbul’a dönmeye karar verir. Tarık’ın tehdidinden haberdar olan Nazım’da Nehir’i korumanın peşindedir. Tarık da barajda geçirdiği kaza sonrasında sakatlanınca Nehir bir yere gitmek istemez ve yanında kalır.

Baraj 4. bölüm full izle!

Nehir ile Tarık birbirlerine her geçen gün biraz daha ısınırken bu durum Nazım’ı çileden çıkmasına neden olur. Bütün bu olup bitenler içinde Nazım-Tarık talanını ortaya çıkartır. Peki, Bu yalanı Nehir’den saklamak mümkün olacak mıdır?

BARAJ 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Baraj 4. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Baraj Baraj 4. bölüm Baraj son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.