Baraj 12. bölüm full izle!

Baraj 12. bölüm full izle… Baraj 12. bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde 3 Kasım 2020 tarihinde FOX TV’de. Peki, Baraj son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Baraj 12. bölüm izle… Başrollerinde Feyyaz Duman’ın oynadığı Baraj 12. bölüm full izle linki tek parça halinde YouTube üzerinden izlenebilecek. Peki, Baraj 12. bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

BARAJ 12. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Halil’in ölümü, Tarık ve Zahra’ya tahmin edemedikleri kadar büyük bir dert olmuştur. Halil’in yokluğunu idare etmeye çalışsalar bile Halil’i gömdükleri yerin şantiyeye dönüşmek üzere olması özellikle Tarık’a çok zor anlar yaşatacaktır.

Baraj 12. bölüm izle

Nehir’i bir kez daha kaybetmek istemeyen Nazım, ona evlenme teklif etmiştir. Fakat Ayşe’nin Nazım’ın kızı olma ihtimali Nehir’in kafasını karıştırmıştır. Nehir, Nazım’ı suçlayamasa da içinde olduğu durumdan rahatsızdır. Nehir, Nazım, Zerrin, Nermin ve Ayşe’nin aynı çatı altında olması zaten büyük gerginlikler yaratırken, Tarık’ın onca derdi içinde hala Nehir’in peşinde olması gerginliği artıracaktır.

BARAJ 12. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.