Bakın kimle evliymiş! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu'nun eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı

Show Tv’de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç'un (39), bir zamanların en çok izlenen günlük dizilerinden olan Unutma Beni'nin başrolü Osman Karakoç (38) ile 10 yıldır gözlerden uzak mutlu bir evliliği olduğu ortaya çıktı. İlişkilerini gözlerden uzakta yaşayan oyuncu çiftin evli olduğunu ilk kez duyanlar ise şaşkınlık yaşadı.

Başrollerini Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Sibel Taşçıoğlu'nun paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisiyle ekranlarda yer alan başarılı oyuncu Ceren Yalazoğlu'nun eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı.

2013 YILINDA OSMAN KARAKOÇ İLE NİKAH MASASINA OTURDU


Show TV'de izleyiciyle buluşan Gold Film imzalı 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Nursema karakterine hayat veren oyuncu Ceren Yalazoğlu'nun özel hayatıyla ilgili ortaya çıkan gerçek duyanları şaşırttı. Ceren Yalazoğlu'nun 10 yıldır meslektaşı Osman Karakoç ile evli olduğu öğrenildi. 

Osman Karakoç daha önce Unutma Beni, Gelecek Uzun Sürer, N'olur Ayrılalım, Aşk ve Mavi, Elbet Bir Gün gibi yapımlarda yer almıştı.  Osman Karakoç, Akşam Gazetesi'ne verdiği röportajında, eşiyle aynı sektörde olmanın evliliklerinde büyük bir avantaj sağladığını söylemişti: ''Arkadaşlarım hep sorar: “Evlilik nasıl bir şey, tavsiye eder misin?” diye. Ben de onlara kiminle evlendiğinize bağlı derim. Ben bu konuda şanslı ve mutluyum. Aynı meslekten olmak çok büyük bir avantaj. Bizim mesleğimizde ‘çalışma saatleri’ diye bir şey yok. Yoğun çalışıyoruz ve bazen tüm gün görüşemiyoruz. Ama ikimiz de bunu dert etmiyoruz. Çünkü ben onun o da benim ne kadar yoğun çalıştığımızın farkındayız. Herhangi bir dezavantaj görmüyorum.''

İşte 2013 yılında dünyaevine giren oyuncu çiftin kareleri...

Bakın kimle evliymiş! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu'nun eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı

Bakın kimle evliymiş! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu'nun eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı - Resim : 2

Bakın kimle evliymiş! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu'nun eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı - Resim : 3

Bakın kimle evliymiş! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu'nun eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı - Resim : 4

Bakın kimle evliymiş! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu'nun eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı ile ilgili etiketler Osman Karakoç Ceren Yalazoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.