Baht Oyunu Dizisindeki İltifat Çok Beğenildi! Bu İkiliyi Artık Kimse Durduramaz. Çünkü…

Yaz dizisi olarak Kanal D ekranlarında izleyiciye sunulan Baht Oyunu, henüz dokuz bölümde dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Eğlenceli sahneleri ve oyuncular arasındaki uyum, enerji ekranlara da yansıyor.

Yaz dizisi olarak Kanal D ekranlarında izleyiciye sunulan Baht Oyunu, henüz dokuz bölümde dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Eğlenceli sahneleri ve oyuncular arasındaki uyum, enerji ekranlara da yansıyor.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın inanılmaz enerjisi ve başarılı oyunculukları ekranlarda da belli olduğu gibi beraber katıldıkları özel bir sitenin Youtube kanalında da dikkat çekiyor.

Eğlenceli ikili sevenlerinden gelen soruları, dizide yansıttıkları enerjileriyle cevaplandırıyor. Baht Oyunu dizisinin yeni bölümü 24 Ağustos'ta Kanal D ekranlarında sizi bekliyor.

Fanatiklerine Verdikleri Sorulara Cevapları ve Çiftin Uyumu

Baht Oyunu dizisinin güzel oyuncusu Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çok uyumlu olduklarını ve sette çok eğlendiklerini dile getiriyor. Cemre Baysel kendi komikliklerine güldüğünü ve Aytaç'ın gülmediğini göründe şaşırdığını ifade ediyor.

İlk defa  romantik komedi dizisinde oynayan çift, oynadıkları diğer dizilerle zorluk açısından bir fark olmadığını, hepsinin aynı zorlukta olduğunu belirttiler. Kamera arkasında ne kadar eğlendikleri görülen çift set dışında da bu şekilde olduklarını belirttiler. 

Dizinin başarısı için Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel'in doğaçlama replikleri sayesinde dizinin bu kadar başarılı olduğunu belirtiyor. 

Baht Oyunu Dizisindeki İltifat Çok Beğenildi! Bu İkiliyi Artık Kimse Durduramaz. Çünkü…

Aytaç Şaşmaz’a yöneltilen "partner olacağınızı öğrendiğinizde ilk düşüncenizi ne olmuştu?" sorusuna Cemre Baysel de Aytaç Şaşmaz da "ben çok sevinmiştim" cevabını verdiler. Aytaç Şaşmaz ayrıca "nasıl bir oyuncu olduğunu biliyordum. Çünkü işine değer veren insanlarla çalışmak çok daha değerli oluyor." diyerek neden mutlu olduğunu da açıklamış oldu.

Baht Oyunu Dizi Akışı

Ada, ilk aşkıyla evlenirse çok mutlu olacağına inanan kadınların arasında büyümüş ve aynı inanca sahip olan genç kız. İlk aşkı olan Özgür onu terk ettikten sonra karşısına Bora çıkar. Aşkı ve mutlu olmak için inandıkları arasında sıkışıp kalan Ada en sonunda neye karar verecek? 

Baht Oyunu Dizisindeki İltifat Çok Beğenildi! Bu İkiliyi Artık Kimse Durduramaz. Çünkü… ile ilgili etiketler baht oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.