Baht Oyunu 1. bölüm yayında! Ada'nın hikayesi güldürüyor!

Baht Oyunu 1. bölüm izlemek isteyenler bu akşam Kanal D ekranının başında olacak. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın başrollerinde olacağı Baht Oyunu dizisi hikayesiyle de izleyenlerini güldürecek. İşte Baht Oyunu 1. bölüm tek parça youtube linki...

Yaşadığı ilk aşk karşısında hayal kırıklığına uğrayan ancak yine aşka olan inancı kaybetmeyen Ada'nın hikayesinin anlatılacağı Baht Oyunu dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak. Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Baht Oyunu dizisinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli otururken, dizinin hikayesi ise Tuna Kıygı'ya emanet olacak. İşte Baht Oyunu 1. bölüm izlemek isteyenler de bu akşam dizinin sosyal medya hesaplarına akın etti.

BAHT OYUNU 1. BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

BAHT OYUNU DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Baht Oyunu dizisinde, yaşadığı ilk aşkla mutluluğu yakalayamayan ama yine de mutlu olacağına dair ümidini kaybetmeyen Ada'nın hikayesi işlenecek. Ada, aşkı ve inancı arasında sıkışacak, ne yapacağını bilemez duruma gelecektir. Öte yandan Ada'nın yaşadığı keyifli anlar, komedi türünden seyirci karşısına çıkacak olan dizinin ana konusu olacaktır.

Baht Oyunu başlıyor - Son Dakika Magazin Haberleri

Baht Oyunları dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler şu şekildedir:

Aytaç Şaşmaz / Bora
Cemre Baysel / Ada
Altan Erkekli
Aslı Sümen /Tuğçe
İdris Nebi Taşkan / Rüzgar
Hande Subaşı
Tuğba Çom Makar / Nergis
Funda İlhan
Ozan Dağgez / Evren

Baht Oyunu 1. bölüm yayında! Ada'nın hikayesi güldürüyor! ile ilgili etiketler Kanal D baht oyunu 1. bölüm izle baht oyunu 1. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.