Aziz öldü mü? Murat Yıldırım diziden ayrılıyor mu?

Show TV ekranlarında yayınlanan Aziz dizisinde baş kahraman Aziz öldü mü sorusuna yanıt aranıyor. Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Aziz’de sezon finali yaşanırken Aziz Payidar’ın gerçekte nasıl öldüğü de merak ediliyor. Peki, Murat Yıldırım Aziz dizisinden ayrılıyor mu?

Aziz Öldü Mü?
Aziz Payidar Gerçekte Nasıl Ölüyor?
Murat Yıldırım Aziz Dizisinden Ayrılıyor Mu?

Başrollerinde Murat Yıldırım’ın oynadığı Cuma akşamlarının izlenme rekorları kıran dizilerinden Aziz, sezon finali yapıyor. 28. bölüm ile yaz arasına girecek olan dizideki yeni gelişmeler izleyenleri heyecanlandırırken Aziz Payidar’ın 2. sezonda olup olmayacağı da yakından araştırılıyor.

Aziz Öldü Mü?

Aziz dizisinin sezon finali fragmanında Aziz’in öldüğüne dair şok görüntüler izleyenleri oldukça şaşırttı. Son dönemin başarılı dizileri arasında yer alan Aziz’de Pierre'nin oyunları sonucunda Aziz'in idam edildiği dikkatlerden kaçmadı.

Aziz öldü mü? Murat Yıldırım diziden ayrılıyor mu?

"Bir Aziz ölür, bin Aziz doğar" diyen Aziz Payidar'ın boynuna ip geçirildikten sonra ayakları altındaki iskemlesinin itildiği ve hemen ardından da Aziz’in Efnan’a vaziyette bulunduğu ortaya çıkıyor.

Aziz Payidar Gerçekte Nasıl Ölüyor?

Aziz Payidar karakteri aslında tarihte gerçek bir isim değil. Dizi icabı ortaya çıkarılan karakter, aslında tamamen bir hayal ürünü. Yapımda gerçek bir hayat hikayesi kullanılmazken son durumun gelecek 2. sezon 29. bölüm fragmanında ortaya çıkacağı belirtilmekte.

Aziz öldü mü? Murat Yıldırım diziden ayrılıyor mu? - Resim : 2

Murat Yıldırım Aziz Dizisinden Ayrılıyor Mu?

Aziz’in idam sahnesi sonrasında Murat Yıldırım’ın senaryo gereği öleceği ve 2. sezonda dizide olmayacağı iddia edilmekte.

Aziz öldü mü? Murat Yıldırım diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Murat Yıldırım aziz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.