Azerbaycan'ın tarihi şehri Gence'ye bombalı saldırı!

Azerbaycan’ın ikinci büyük tarihi şehri olan Gence’ye sabah saatlerinde işgalci Ermenistan güçleri tarafından düzenlenen bombalı saldırıda 3’ü çocuk 5 kişi hayatını kaybederken 12 kişinin de yaralandı kaydedildi. İşte, Gence’ye düzenlenen hain bombalı saldırı videosu…

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, işgalci Ermeni askeri gruplarınca Azerbaycan'daki şehir ve köylere yönelik saldırıların devam ettiği kaydedildi. Açıklamada, "Ermeni askeri gruplar, Gence şehrini, Karabağ’da ise Fuzuli bölgesini, Ağdam ve Terter köylerini topçu ve roket atışlarıyla bombalıyor. Gence’ye yönelik saldırılar, Ermenistan topraklarından yapılmıştır." sözlerine yer verildi.

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov açıklamasında, "Ermenistan topraklarından Azerbaycan topraklarına yönelik gerçekleştirilen saldırılar, kışkırtmaya yöneliktir ve çatışma bölgesini genişletmektedir." ifadelerine yer verdi.

İşgalci Ermenistan ordusu tarafından Azerbaycan'ın ikinci büyük ve tarihi kenti Gence’ye düzenlenen 3 bombalı saldırıda şu ana kadar 3’ü çocuk 5 kişi hayatını kaybettiği 12 kişinin de yaralandığı vurgulandı.

Azerbaycan'ın tarihi şehri Gence'ye bombalı saldırı! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan gence bombalı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.