Aylin Coşkun ve Volkan Aslan’ın evliliğinde neler oluyor? Hıçkıra hıçkıra ağladı!

Magazin dünyasından boşanma haberleri üst üste gelirken, yeni bir iddia daha ortaya atıldı. 46 yaşındaki Aylin Coşkun'un 15 yıl aşk yaşadıktan sonra 2019 yılının Eylül ayında nikah masasına oturduğu Volkan Aslan ile evliliklerinde çatırdamalar yaşadıkları iddia edildi.

15 yıllık birlikteliğin ardından 2019 yılında hayatını birleştiren ünlü şarkıcı Aylin Coşkun ve Volkan Aslan çiftinin evliliği üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.


Aylin Coşkun ve Volkan Aslan’ın evliliğinde neler oluyor? Hıçkıra hıçkıra ağladı!

 

''AYLİN COŞKUN'U HIÇKIRARAK AĞLARKEN GÖRDÜM''


Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; İddiayı ortaya atan, bir Instagram kullanıcısı. O kişi şu sıralar magazin gündeminden düşmeyen iki çocuk sahibi çift Alişan ile Buse Varol’un boşanma haberini konu alan bir paylaşımın altına şu yorumu yazdı:

“Böyle mutlu görünen evliliklere çok da kanmayın. Dört duvar arasında ne yaşandığını kimse bilemez. Çok mutlu olduğunu düşündüğüm bir çift daha vardı; Aylin Coşkun ve eşi. En son kadını bir balıkçıda hıçkıra hıçkıra ağlarken gördüm. Yakında onlar da boşanırsa şaşırmam.”

 

Aylin Coşkun ve Volkan Aslan’ın evliliğinde neler oluyor? Hıçkıra hıçkıra ağladı! - Resim : 2

 

Aylin Coşkun ve Volkan Aslan’ın evliliğinde neler oluyor? Hıçkıra hıçkıra ağladı! ile ilgili etiketler Aylin Coşkun boşanma Volkan Aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.