Ayça Ayşin Turan gözyaşlarını tutamadı: "Babamı kaybettiğimde çocukluğum bitti"

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinde başrollerde oynayan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan katıldığı bir programda hayatı adına çarpıcı bir itirafta bulundu. Empati adlı programa konuk olan Turan, babasını kaybettiği zamanda çocukluğunun bittiğini söyledi.

Star TV ekranlarında final yapan Ada Masalı dizisinin başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan, NTV’de yayınlanan Empati programında Ahmet Mümtaz Taylan’ın konuğu oldu. Gerçek yaşam öykülerinden kesitlerin yayınlandığı programa damgasını vuran güzel oyuncunun itirafları herkesi şoke etti.

Geçtiğimiz sene babasını kaybeden Ayça Ayşin Turan, konu buradan açılınca gözyaşlarına engel olamadı. Yaşadığı zor günlerden bahseden Turan, babasını kaybettiği zaman çocukluğunun da bittiğinden söz etti.

Ayça Ayşin Turan gözyaşlarını tutamadı: "Babamı kaybettiğimde çocukluğum bitti" - Resim : 2

"Baban ile ilişkin nasıldı, onu kaybettikten sonra hayata bakışın değişti mi?" sorusunu ise ünlü oyuncu gözyaşlarıyla yanıt verirken uzunca bir süre kendisine gelemedi.

Ayça Ayşin Turan gözyaşlarını tutamadı: "Babamı kaybettiğimde çocukluğum bitti" - Resim : 3

Ayça Ayşin Turan, "Babam ile çok güzel bir ilişkimiz vardı. Babamın ölümüyle çocukluğumun bittiğini hissettim. Son bir yıldır dışarıya gülüyor ama içimden ağlıyorum." ifadelerine yer verdi.

Ayça Ayşin Turan gözyaşlarını tutamadı: "Babamı kaybettiğimde çocukluğum bitti" ile ilgili etiketler Ahmet Mümtaz Taylan Ayça Ayşin Turan