Şükran Ovalı, photoshop kurbanı oldu! Belini inceltirken kolunu kalınlaştırdı! Alay konusu oldu

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, photoshop kurbanı oldu. Ailesiyle çıktığı tatilden mayolu fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu belini inceltirken kolunu kalınlaştırdı. Şükran Ovalı'nın o fotoğrafı alay konusu oldu.

'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi', 'Leyla ile Mecnun' ve 'Vatanım Sensin' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Şükran Ovalı, oyunculuk performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

39 yaşındaki güzel oyuncu Şükran Ovalı, futbolcu Caner Erkin ile 2017’de nikah masasına oturmuştu. 2018'de kızları Mihran Ela'yı kucaklarına alan ünlü çiftin aşkları da dolu dizgin devam ediyor. 

AİLESİYLE TATİL YAPIYOR

Son olarak Yargı dizisinde 'Savcı Derya' karakterine hayat veren güzel oyuncu Şükran Ovalı, şimdilerle ailesiyle tatil yapıyor. 

Şükran Ovalı, photoshop kurbanı oldu! Belini inceltirken kolunu kalınlaştırdı! Alay konusu oldu

TATİL POZLARINI PEŞ PEŞE PAYLAŞMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından da tatil pozlarını peş peşe paylaşan Ovalı, bikinili pozlarıyla ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çekti. Şükran Ovalı'dan mayolu pozlar gecikmedi.

Şükran Ovalı, photoshop kurbanı oldu! Belini inceltirken kolunu kalınlaştırdı! Alay konusu oldu - Resim : 2

PHOTOSHOP KURBANI OLDU!

Ancak ünlü oyuncunun paylaştığı bir fotoğraftaki orantısızlık görenleri şaşırttı. Fotoğrafta Şükran Ovalı'nın sağ kolu ince sol kolu ise oldukça kalın görünüyordu. Belini inceltirken kolunu kalınlaştıran ünlü oyuncu alay konusu oldu Ovalı, durumun fark edilmesi üzerine paylaşımını bir süre sonra kaldırdı.

Şükran Ovalı, photoshop kurbanı oldu! Belini inceltirken kolunu kalınlaştırdı! Alay konusu oldu - Resim : 3

Şükran Ovalı, photoshop kurbanı oldu! Belini inceltirken kolunu kalınlaştırdı! Alay konusu oldu ile ilgili etiketler Şükran Ovalı
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.