BAHÇELİ’NİN ‘AK PARTİ-CHP İTTİFAKI’ ÇIKIŞININ PERDE ARKASINDA NE VAR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde, MİT'in MOSSAD'ın Avrupa hücresine darbesini, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kritik mesajlarını, Bahçeli'nin ‘AK Parti-CHP ittifakı’ çıkışının perde arkasını değerlendirdi.

''BU KİŞİLER YABANCI UYRUKLULARI TAKİP EDEREK MOSSAD'A BİLGİ AKTIRIYORLAR''

Özkan, ''Liderliğini sigorta şifketi sahibi Ahmet Ersin Tumluca’nın yaptığı 9 kişilik bir şebeke söz konusu. Bu kişiler yabancı uyrukluları takip ederek MOSSAD'a bilgi aktırıyorlar. İlk temas 13 yıl önce kurulmuş. Bu şebeke 2011 yılında oluşturulmuş. Aile boyu bir suç şebekesi söz konusu. İş birliği bile yapmışlar. Adam MOSSAD yönetimiyle iletişimi sürdürürken, karısı evde raporlama yapmış.'' sözlerini kullandı.

''ERDOĞAN'IN HEYETİNDE HALUK GÖRGÜN'ÜN DE YER ALMASI AKILLARA SAVUNMA SANAYİİ VE İSPANYA VE İTALYA'NIN ORTAK ÜRETİMİ İÇİNDE YER ALDIĞI EUROFIGHTER UÇAKLARI GELDİ''

Bozkurt, ''Erdoğan'ın İspanya'daki temasları önemliydi. Erdoğan Meloni'nın özel davetiyle G7 Liderler Zirvesi'ne de katılacak. İspanya ve İtalya gezilerinde ekonomi, Filistin meselesi gibi önemli başlıklar konuşulacak. Türkiye, İtalya ve İspanya ile Akdeniz dengesini bozabilecek bir ikili işbirliği sürecine giriyor olabilir. Erdoğan'ın heyetinde Haluk Görgün'ün de yer alması akıllara savunma sanayii ve İspanya ve İtalya'nın ortak üretimi içinde yer aldığı Eurofighter uçakları geldi. Eurofighter 5. nesi uçak değil ama 4 ile 5 arasında bir uçak diyebiliriz. Meteor görüş ötesi, hava-hava füzesi atma kapasitesi, gücü, muharebe ve manevra kabiliyeti gibi birçok önemli özelliği söz konusu. Eurofighter'ı alırsak Yunanistan'ın elindeki silah sistemlerine benzer, onların güçlerine karşı koyabilecek sistemlere sahip olacağız.

''HEDEFLERİ 'ERDOĞAN'SIZ AK PARTİ'DİR. AK PARTİ-MHP BİRLİKTELİĞİNİ BOZMAK İSTEYECEKLER''

Bahçeli, 'Biz sayın cumhurbaşkanının verdiği mücadelenin destekçisiyiz. Ancak AK Parti içindeki bir grup bu mücadeleye, Cumhur İttifakı'na ve MHP'ye yönelik hasmane bir tutum izliyor. u yapı bir fitne çıkartıyor' mesajını veriyor. MHP'ye ciddi bir psikolojik harp yürütülüyor. MHP, 1 Temmuz'daki davaya ilişkin ciddi bir hazırlık yapmış. Kim ne dediyse dosyalamış. Cumhur İttifakı birilerinin önünde engel. Bu engeli kaldırmak için Cumhur İttifakı'na operasyonu her yöntemle deniyorlar. Osman Kavala meselesi, 31 Mart öncesi HDP güzelemeleri ve dahası... Bahçeli, 'Eskisi gibi Cumhur İttifakı'nı milli politikalarla güçlendirerek devam edelim, ya da farklı bir eğilim varsa başka bir yol izleyelim' diyor. Erdoğan'a desteğini sürdüreceğini belirten Bahçeli 'Erdoğan'a inanıyorum, o gruba inanmıyorum' diyor. Bunda kadro değişikliklerinin de etkisi var. Bahçeli'nin bahsettiği AK Parti içindeki belli bir grubun dozu daha da artıracağını düşünüyorum. Gerilim olarak gördükleri şeyi daha da derinleştirmeye çalışacaklar. Sonraki hedefleri ise 'Erdoğan'sız AK Parti'dir. AK Parti-MHP birlikteliğini bozmak isteyecekler.'' dedi. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

BAHÇELİ’NİN ‘AK PARTİ-CHP İTTİFAKI’ ÇIKIŞININ PERDE ARKASINDA NE VAR? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Devlet Bahçeli CHP AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel MİT MOSSAD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.