Umuda Koşanlar Derneği kurucusu Gamze Özçelik ve Avustralyalı oyuncu Reshad Strik hayatını birleştirdi...

Umuda Koşanlar Derneği kurucusu ve eski oyuncu Gamze Özçelik evlendi. Oyuncu Reshad Strik ile nikah masasına oturan oyuncunun evliliğini arkadaşları sosyal medyadan duyurdu. Strik "Ailenin Yeni Üyesi" isimli programla tanınıyor.

Gamze Özçelik, 7 Haziran 2024 tarihinde, Boşnak asıllı Avustralyalı oyuncu Reshad Strik ile evlendi.

Nikah, oldukça sürpriz bir şekilde gerçekleşti ve çiftin arkadaşları tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu.

Özçelik ve Strik'in evliliği, magazin dünyasında büyük ilgi gördü. Birçok hayranları ve sevenleri çifte mutluluklar diledi.

Gamze Özçelik, Umuda Koşanlar Derneği'ni kurarak yardıma muhtaç insanlara yardım etmesiyle tanınıyor. Reshad Strik ise, TRT Belgesel'de yayınlanan "Ailenin Yeni Üyesi" programıyla tanınıyor.

İŞTE O YORUM

Paylaşımda; "Ortak bir yazı daha oldu kardeşim ile. Aynı günde evlenmek de dahil oldu. Ne kadar şükür etsem az... Çok mutluyum aynı zamanda çok da hüzünlü. Orada olmayı çok istememe rağmen nasip olmadıama kalplerimiz birdi. Rabbim Mekke'ye Medine'ye Afrika kıtasına tüm mazlum coğrafyalara birliktelik, umuda koşmak nasip olsun kıymetlim. Allah iki cihan saadeti nasip etsin. Kördüğüm gibi bir sevgi hanesi nasip etsin. Ağlıyorum ama sevinçten... Ömür boyu mutlu olun." ifadelerine yer verildi.

Umuda Koşanlar Derneği kurucusu Gamze Özçelik ve Avustralyalı oyuncu Reshad Strik hayatını birleştirdi... ile ilgili etiketler Gamze Özçelik evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.