Atiye 2. Sezon full izle! Atiye 2. sezon 8 bölüm nasıl izlenir?

Atiye 2. Sezon full izle! Atiye 2. sezon Netflix üzerinden yayınlandı. Diziyi yakından takip edenler ise Atiye 2. Sezon kaç bölüm sorusuna yanıt aramakta. Atiye 2. sezon 8 bölüm nasıl izlenir? Detaylar haberimizde…

Atiye 2. Sezon izle! Beklenen gün geldi ve Atiye 2. Sezonu yayına girdi. Netflix’in yerli dizilerinden biri olan ve başrollerinde Beren Saat ile Mehmet Günsur’un oynadığı Atiye dizisi 2. Sezonu bölümleri yayınlandı. Kullanıcılar ise şimdi Atiye 2. Sezonu nasıl izlenir sorusunu sormaya başladı.

ATİYE 2. SEZON FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATİYE 2. SEZON KAÇ BÖLÜM? ATİYE 2. SEZON 8 BÖLÜM NASIL İZLENİR?

Atiye 2. Sezonu 8 bölümden oluşmaktadır. Atiye dizisinin 2. Sezonunu izlemek için Netflix üyeliği alınarak izlenebilir.

Yapımda Beren Saat ve Mehmet Günsur'un yanı sıra, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya ve Civan Canova gibi isimler de rol alıyor.

Atiye 2. Sezon full izle! Atiye 2. sezon 8 bölüm nasıl izlenir?

Arkeolojik çalışmalarla büyük bir sırrın aydınlatılmaya çalışıldığı Atiye dizisinin ikinci sezonunda neler olacak heyecanla bekleniyor. Senaryosu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal tarafından kaleme alınan Atiye, aksiyon ve fantastik türünde İstanbul'da yaşan bir ressam olan Atiye'nin, evrensel sırları ve aynı zamanda kendi geçmişiyle bağları olan bir arkeolojik sit alanını keşfetme macerası anlatılıyor.

ATİYE 2. SEZON İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Atiye 2. Sezon full izle! Atiye 2. sezon 8 bölüm nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Atiye Netflix Atiye 2. sezon Atiye son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.