Atatürk filminin fragmanındaki o sahneler sosyal medyaya damga vurdu: Aras çok iyi oynamış, tüylerim diken diken oldu!

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, geçtiğimiz gün başrolünde yer aldığı "Atatürk" filminin fragmanını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı. Fragmanda, Atatürk'e hayat veren İynemli'nin oyunculuğu sosyal medyaya damga vurdu.

Başrolünü Çukur dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan Aras Bulut İynemli’nin üstlendiği Atatürk dizisi ikisi sinemada, biri TV'de 3 film şeklinde izleyici karşısına çıkacak.

Aras Bulut İynemli'nin oynadığı Atatürk dizisinin ilk fragmanında yer alan sahneler adeta tüyler ürpertti.

"BÜYÜK ADAM OLACAKSIN"

Fragmanda Atatürk'ün çocukluk görüntülerine de yer verildi. Atatürk'ün babasının, "Büyük adam olacaksın. Kimseye kendini ezdirmeyeceksin. Söz ver" sözleriyle başlayan fragmanda etkileyici sahneler yer aldı.

Atatürk filminin fragmanındaki o sahneler sosyal medyaya damga vurdu: Aras çok iyi oynamış, tüylerim diken diken oldu!

"TAARUZU EMRETMİYORUM, ÖLMEYİ EMREDİYORUM"

Dizinin ilk fragmanına Mustafa Kemal Atatürk'ün şu ifadeleri damga vurdu:

"Ben size soğuk vaat ediyorum. Ben size açlık vaat ediyorum. Ben size perişanlık vaat ediyorum. Ben yarbay Mustafa Kemal! Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum" 

Atatürk filminin fragmanındaki o sahneler sosyal medyaya damga vurdu: Aras çok iyi oynamış, tüylerim diken diken oldu! - Resim : 2

Atatürk'ün sevgilisine hayat veren Esra Bilgiç "Gözlerini özledim. Gidebiliriz, savaşın olmadığı bir yer buluruz" deyince Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli ise şu ifadeleri kullanıyor:

"Vatan terk edip gidebileceğim bir kara parçası değil ki sevgilim" 

Atatürk filminin fragmanındaki o sahneler sosyal medyaya damga vurdu: Aras çok iyi oynamış, tüylerim diken diken oldu! - Resim : 3

"ARAS ÇOK İYİ OYNAMIŞ, TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU"

Sosyal medyada gündem olan fragman ile ilgili "İnsan bir role bu kadar mı yakışır", "Tüylerim diken diken oldu", "Çok iyi görünüyor", "Aras çok iyi oynamış" yorumları yapıldı.

Bazı kullancılar ise "Aras Disneye tepki koymadığı için çoktan bitti gözümde", "İzlemeyin" şeklinde yorumlar yaptı.

 

 

Atatürk filminin fragmanındaki o sahneler sosyal medyaya damga vurdu: Aras çok iyi oynamış, tüylerim diken diken oldu! ile ilgili etiketler Aras Bulut İynemli Atatürk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.