Aslı Enver'e ne oldu? Güzel oyuncunun saçlarına aklar düştü

Kavak Yelleri dizisiyle şöhreti yakalayan ve son olarak yeni bir film ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 37 yaşındaki oyuncu Aslı Enver'in son hali şaşırttı. Yeniköy'de arkadaşlarıyla bir mekandan çıkarken görüntülenen Enver'in saçlarındaki beyazlar dikkat çekti.

Uzun zamandır gözlerden uzak olan Aslı Enver, önceki gün arkadaşlarıyla birlikte Yeniköy'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan güzel oyuncu yeni film müjdesini de verdi.

Aslı Enver'e ne oldu? Güzel oyuncunun saçlarına aklar düştü

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Uzun süredir gözlerden uzak olan Aslı Enver yeni filmi için çalıştığını söyledi.

Sokağa çıkma kısıtlamaları ile koronavirüs önlemlerinin sona ermesi, kademeli normalleşmenin başlaması ve kafelerin açılmasıyla soluğu arkadaşlarıyla birlikte dışarda alan ünlü oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Aslı Enver'e ne oldu? Güzel oyuncunun saçlarına aklar düştü - Resim : 2

YENİ BİR FİLM İLE İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKACAK

Yeni filmi ile ilgili konuşan Aslı Enver, "Güzel bir proje olacak. Onun için çalışıyorum, heyecanlıyım" dedi.

Aslı Enver'e ne oldu? Güzel oyuncunun saçlarına aklar düştü - Resim : 3

''SAÇIMDAKİ BEYAZLARLA MUTLUYUM'' 

Enver'in saçındaki beyazlıkları fark eden muhabirler oyuncuya, "Saçlarınızı boyatmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna 37 yaşındaki Enver, "Beyazlarımla mutluyum, seviyorum. Öyle bir şey düşünmüyorum ama proje için gerekirse boyayabilirim" şeklindeki açıklamasıyla cevap verdi.

AŞK İDDİALARINA SESSİZ

Aşk hayatında adı birçok kişi ile anılan oyuncu, bu yöndeki sorulara ise, "Kolay gelsin arkadaşlar, gayet mutluyum şu an" yanıtını vererek, koşar adımlarla uzaklaştı.

Aracına binen Aslı Enver, arkadaşları ile birlikte mekandan ayrıldı. Enver'in arabasındaki "Dünyanın en iyi bayan şöförü" yazısı ise dikkatlerden kaçmadı.

Aslı Enver'e ne oldu? Güzel oyuncunun saçlarına aklar düştü - Resim : 4

 

 

 

 

Aslı Enver'e ne oldu? Güzel oyuncunun saçlarına aklar düştü ile ilgili etiketler Aslı Enver yeniköy
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.