Aşkın Tarifi Dizisi Kararında Şok Gelişme! Kadir Doğulu Açıklama Yaptı! Alınan Karar Büyük Hata Mı?

Kadir Doğulu dizisi hakkında ilk kez açıklama yaptı. Pazartesi gecelerinin vazgeçilmez dizilerinden olan Aşkın Tarifi dizisi sekiz bölümdür ekranlara geliyor. Romantik komedi tadındaki harika dizi Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

Kadir Doğulu dizisi hakkında ilk kez açıklama yaptı. Pazartesi gecelerinin vazgeçilmez dizilerinden olan Aşkın Tarifi dizisi sekiz bölümdür ekranlara geliyor. Romantik komedi tadındaki harika dizi Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşuyor. 

Yüksek reytingleri ile gündemden düşmeyen dizi son günlerde düşüşe geçti. Kanal D 'nin harika dizisi Aşkın Tarifi'nde neler oluyor? Son haftalarda izlenme sayısı düşen diziye nazar değdi. Yüksek reytingler düşüşe geçti. 

Yaz dizisi Aşkın Tarifi, ekranlarda kalma savaşına devam ediyor. Yaz ayları boyunca ekranlarda kalmak isteyen dizi reytinglerde başarılı olabilecek mi? 

Kadir Doğulu'dan Harika Açıklamalar Geldi

Pazartesi gecesi yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin reytingleri merakla bekleniyor. Başrollerinde Kadir Doğulu'nun oynadığı yaz dizisi sevenler ile buluşmayı bekliyor. Aşkın tarifi dizisinde Fırat karakterini canlandıran Kadir Doğulu ilk kez açıklama yaptı. Dizinin final olup olmayacağı merak ediliyordu. Yüksek reytinglerden sonra reytinglerin düşmesi seyirciyi korkutmuştu. 

Aşkın Tarifi Dizisi Kararında Şok Gelişme! Kadir Doğulu Açıklama Yaptı! Alınan Karar Büyük Hata Mı?

Fakat Kadir Doğulu'nun yaptığı açıklama seyircileri mutlu etti. Dizinin yazlık bir dizi olmadığını belirten Kadir Doğulu şunları söyledi:

“Biz işe başlarken yazın ya da kışı diye belirlemedik işi. Aslında sezon işiydi. Erkene aldık. Konusu gereği yaz dizisi gibi. Her şeyin ömrü var. Bakalım inşallah uzun ömürlü olur". 

Kış dönemi olsaydı acaba daha çok reyting alır mıydı sorusu gündeme geldi. Fakat şu anda da dizi güzel gidiyor. Dizinin sıkı takipçileri Bu sorulara cevap arıyor. 

Setin çok eğlenceli geçtiğini söyleyen Doğulu çok güzel bir iş olduğunu belirtti. Kadir Doğulu sözlerine şunları ekledi:“Benim çalıştığım güzel setlerden bir tanesi oldu bu. O yüzden çok memnum. Aldığımız sonuçlardan da çok ama çok memnunum. Yazın çalışmayı ben istedim” diye konuştu. 

Aşkın Tarifi Kış Dizisi Miydi? 

Aşkın Tarifi dizisi aslında kış projesi şeklindeki düşünde hayranları ikiye böldü. Kadir Doğulu bu konu hakkında verilen rolü en iyi şekilde canlandırmak dışında bir kaygısı olmadığını belirtti. Reytingler ile pek ilgilenmediğini söyledi. 

 

Aşkın Tarifi Dizisi Kararında Şok Gelişme! Kadir Doğulu Açıklama Yaptı! Alınan Karar Büyük Hata Mı? ile ilgili etiketler Aşkın tarifi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.