Aşkı için mesleğini bırakan Güzide Duran, 14 yıllık eşinden boşanıyor!

1996 Best Model of Turkey birincisi Güzide Duran, Adnan Aksoy ile evlendikten sonra mesleğini bitirmişti. Duran ve Aksoy çifti, 14 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.

Güzide Duran'ın, 2008 yılında nikah masasına oturduğu Adnan Aksoy'la boşanacağı iddia edildi. 1996 Best Model of Turkey birincisi olan modelin, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşiyle yollarını ayırma kararı aldığı öğrenildi.

Aşkı için mesleğini bırakan Güzide Duran, 14 yıllık eşinden boşanıyor!

BOŞANIYORLAR

Evlendikten sonra ABD'ye yerleşerek mesleğini bırakan Duran, bir süredir Bodrum'da yaşıyor. Selin ve Emir adında iki çocuğu bulunan çiftin, önümüzde günlerde boşanma davası için adliyenin yolunu tutacağı konuşuluyor. Boşanma haberleriyle magazin gündemine bomba gibi düşen Güzide Duran, evliliğiyle ilgili sessizliğini korurken Instagram hesabından manidar bir paylaşım yaptı. 

Aşkı için mesleğini bırakan Güzide Duran, 14 yıllık eşinden boşanıyor! - Resim : 2

Duran, Instagram hesabının hikaye kısmından Mevlana'nın "Hayat tutunmakla bırakmak arasındaki dengedir" sözünü paylaştı.

Aşkı için mesleğini bırakan Güzide Duran, 14 yıllık eşinden boşanıyor! - Resim : 3

Aşkı için mesleğini bırakan Güzide Duran, 14 yıllık eşinden boşanıyor! ile ilgili etiketler Güzide Duran adnan aksoy
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.