Aşk Mantık İntikam Fragmanı 12 Saatte 2 Milyon İzlendi! Neydi Bu Kadar Merak Edilen

Yaz sezonunun en çok sevilen yapımları arasında yer alan Aşk Mantık İntikam dizisi yeni fragmanı çok ilgi gördü. Deneyimli oyuncular Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin uyumu izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Yaz sezonunun en çok sevilen yapımları arasında yer alan Aşk Mantık İntikam dizisi yeni fragmanı çok ilgi gördü. Deneyimli oyuncular Burcu Özberk ve İlhan Şen ikilisinin uyumu izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Aşk Mantık İntikam dizi hayranları, dizinin yeni bölümlerini büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Aşk Mantık İntikam dizisinin 8. bölümü 13 Ağustos cuma akşamı ekranlarda yer alacak. Başarılı dizinin yeni bölüm yayınlanmadan önce ekrana gelen fragman büyük ilgi toplamaya devam ediyor.

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Fragmanı Trend Videolar Arasında Yerini Aldı

Sosyal medyada Aşk Mantık İntikam dizisinin fragmanı ekrana gelir gelmez binlerce paylaşım yapılarak en çok izlenen videolardan oldu. Dizinin yeni yayınlanan fragmanı binlerce paylaşımdan sonra üzerine bir hayli yorumlar yazıldı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü büyük bir heyecanla beklenir oldu. 8. bölümün ilk fragmanı ekrana gelince ilk önce Twitter'da daha sonra YouTube ortamında dizinin fragmanı Trend videolar listesine girdi.

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Yeni Bölüm Detayları

Dizinin fragmanı yayınlandıktan tam 12 saat sonra 2 milyondan fazla görüntülenme ile rekor kırdı. Bu görüntülenmeden sonra Youtube Trend videolar listesinde 14. sırada yerini aldı. Ozan'nın Eda'yı çok kıskandırdığı sahneleri izleyeceksiniz.

Dizinin yeni fragmanında Çağla ile Ozan'ın aralarında bir aşk olup olmadığını merak eden Eda bunu öğrenmek için her yola başvuruyor Eda'nın iyice kıskanmasını sağlayan Ozan Çağla ile aralarında bir şey olmadığını söyler. Ozan'ın bu sözleri tam da Eda'nın duymak istediği şekilde belirtir.

Dizinini Cuma akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünden önce bu güzel aşk kokan fragman görüntüleri dizi hayranlarının içini ısıtacak. Yaz sezonunun başarılı yapımı Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü büyük heyecanla bekleniyor.

Aşk Mantık İntikam Fragmanı 12 Saatte 2 Milyon İzlendi! Neydi Bu Kadar Merak Edilen ile ilgili etiketler Aşk Mantık İntikam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.