Aşk Mantık İntikam Dizisinde Alınan Kararlar Herkesi Şok Etti! Yalçın Ve Menekşe’nin Amacı Ne

Aşk Mantık İntikam dizisi hem başroldeki çiftin uyumu hem de konusu ile diğer yaz dizilerinden ayrılarak başarı kazandı. Seyircilerin dikkatini çeken dizi genel olarak reytinglerinden memnun.

Aşk Mantık İntikam dizisi hem başroldeki çiftin uyumu hem de konusu ile diğer yaz dizilerinden ayrılarak başarı kazandı. Seyircilerin dikkatini çeken dizi genel olarak reytinglerinden memnun.

Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşanacağı da çok merak ediliyor. Çünkü dizi son bölümlerde biraz atağa geçti ve durgun hikayesinden sıyrılarak önemli ivmeler kazandı. Esra ve Ozan hızla birbirine yakınlaşırken her an seyircileri şaşırtan yeni gelişmeler yaşandı. 

Beklenmeyen Yakınlaşma

Ozan yaşananlardan sonra eski eşi Esra'ya yeniden yakınlaşma kararı almış gibidir. Özellikle hocasının evinde çiftin yakınlaştığı sahneler seyircileri büyük oranda cezbetti. Esra'ya kendisini neden takip ettiğini soran Ozan'a verilmesi gereken cevap her ikisini de alt üst edebilir.

Tam da bu sırada şirkette kendilerinin eskiden evli bir çift olduğunu bilen birisi gelir. Esra ve Ozan bunun duyulmasını istemez. Ancak yeni gelen bu kişinin bunun duyulmaması için bazı şartları vardır.  

Yalçın ve Menekşe İlişkisi

Menekşe ise Yalçın'ın kendisini aldattığını zannederek karalar bağlar. Onunla sürekli tartışan Zümrüt ise bu değişiklikten etkilenir ve kendisine yakınlık göstermeye karar verir. İkisi bir araya gelip Yalçın'ı takip etmeye çıkar. Gördükleri karşısında ise şok geçirirler.

Aşk Mantık İntikam Dizisinde Alınan Kararlar Herkesi Şok Etti! Yalçın Ve Menekşe’nin Amacı Ne

Esra Hissettiklerini Kabul Edemiyor

Esra ve Ozan ilişkisinin nereye gideceği çok merak ediliyor. Dizinin takipçileri gelişmelerden memnun görünürken Esra'nın da artık bir karar vermesi gerekiyor. Ozan'a karşı bir şey hissetmediği konusunda kendisini ikna etmeye çalışan Esra'nın bu konuda ne kadar başarılı olacağı tartışmalıdır.

Çünkü ondan kaçmaya çalışırken sürekli Ozan'la karşılaşmaktadır ve artık bir karar vermesi gerektiğini hisseder. Bakalım Esra inadından vazgeçip de Ozan'a hala aşık olduğunu kabul edecek mi ve bu durum Ozan'ı nasıl etkileyecek?

Aşk Mantık İntikam Dizisinde Alınan Kararlar Herkesi Şok Etti! Yalçın Ve Menekşe’nin Amacı Ne ile ilgili etiketler Aşk Mantık İntikam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.