'Aşk Adası'ndın Türk güzeli Ekin Su Cülcüloğlu cesur hareketleriyle İngiltere'yi karıştırdı

Bir dönem rol aldığı Kuzey Yıldızı dizisiyle tanınan Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere'de yayınlanan Aşk Adası (Love Island) isimli programa katıdı. Cülcüloğlu'nun programda eşleştiği İtalyan yarışmacı Davide Sanclimenti ile öpüşmesi ve samimi görüntüler vermesi, Aşk Adası izleyicileri tarafından tepkiyle karşılandı.

1996 doğumlu Ekin Su Cülcüloğlu, 2017 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması'na katılmış ancak dereceye girmemişti. Modellik yapan Cülcüloülu adını ilk olarak rol aldığı Kuzey Yıldızı dizisiyle duyurmuştu. Genç oyuncu, İngiltere'de yayınlanan, ülkenin en çok izlenen ve konuşulan reality şovu Aşk Adası'na katıldı. Cülcüloğlu'nun, programda eşleştiği İtalyan yarışmacı Davide Sanclimenti ile tutkulu bir şekilde öpüşmesi izleyicilerin tepkisini çekti.

SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİ TEPKİ ÇEKTİ


Ekin Su Cülcüloğlu, Aşk Adası'nda ilk günden gündem olmayı başardı. Cülcüloğlu, adanın yeni çocuğu Jacques O'Neill'e etkilemek için çekici hamlelerde bulundu. İzleyiciler, Ekin Su ve Davide'e Twitter üzerinden tepki gösterdi. Bazı izleyiciler, öpüşmenin gereğinden fazla uzun sürdüğünü, çiftin bir birlerine teşekkür etmek için kısa bir öpücüğün yeterli olduğunu söyledi.

'Aşk Adası'ndın Türk güzeli Ekin Su Cülcüloğlu cesur hareketleriyle İngiltere'yi karıştırdı

Ekin Su, yaptığı açıklamada çok mutlu olduğu için Davide'i üstü üste öptüğünü, biraz uzun öpüşüp durumu abarttığını söyledi. Diğer yandan, programda eşleşen Davide ve Ekin Su, yatağa girdikten sonra David, Ekin'e sırtını dönerek uyudu. Cülcüloğlu, Davide Sanclimenti ile tutkulu öpüşmesinden birkaç saat sonra, Jacques O'Neill'le flört ederken görüntülendi.

 

'Aşk Adası'ndın Türk güzeli Ekin Su Cülcüloğlu cesur hareketleriyle İngiltere'yi karıştırdı ile ilgili etiketler Ekin Su Cülcüloğlu aşk adası love ısland Davide Sanclimenti
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.