Aşırı alkolden bilinci kapandı, cami avlusunda bulundu!

Bursa’da bir zamanların en ünlü assolisti 68 yaşındaki Reyhan S. bir cami bahçesinde alkolden bilincini kaybetmiş halde bulundu. Reyhan S. acil servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Bursa Altıparmak Caddesi üzerinde Şehabettin Paşa Cami bahçesinde yoldan geçen vatandaşlar gece yarısı bir kadının bankta yattığını fark etti.

Aşırı alkolden bilinci kapandı, cami avlusunda bulundu!

Durumun polis ekiplerine bildirilmesinin ardından olay yerine kısa sürede gelen polis ve sağlık ekipleri çevrede sevilen ve tanınan bir zamanlar Bursa’nın ünlü gazinolarında yıllarca sahne alıp assolistlik yapan 68 yaşındaki Reyhan S. olduğu tespit etti.

Aşırı alkolden bilinci kapandı, cami avlusunda bulundu! - Resim : 2

Sağlık ekipleri nabız kontrolü yaparak Rerhan S.’ye ilk müdahaleyi yaptı. Alkol komasına girdiği tahmin edilen Reyhan S. acil servis ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 Aşırı alkolden bilinci kapandı, cami avlusunda bulundu! - Resim : 3

 

Aşırı alkolden bilinci kapandı, cami avlusunda bulundu! ile ilgili etiketler alkol Bursa alkol koması
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.