Asena Tuğal ile Şahin Irmak'ın evliliğiyle ilgili ortaya atılan iddialar doğru mu?

37 yaşındaki oyuncu Asena Tuğal ile kendisinden 3 yaş büyük meslektaşı Şahin Irmak, 2013 yılında başlayan aşklarını 2 yıl sonra nişanla taçlandırmışlardı. 2018 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde kıyılan nikahla hayatını birleştiren ünlü çiftin evliliğinde sorunlar olduğu konuşuluyordu. Tuğal konu ile ilgili ilk kez konuştu.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile yıldızı parlayan Şahin Irmak ile kendisi gibi oyuncu olan Asena Tuğal'in 3 yıllık evliğinde sorunlar olduğu konuşuluyordu. Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen güzel oyuncu evliliğiyle ilgili ortaya atılan iddialar hakkında konuştu.

Asena Tuğal ile Şahin Irmak'ın evliliğiyle ilgili ortaya atılan iddialar doğru mu?


Önceki gün Akmerkez'de arkadaşıyla birlikte mağazaları dolaşan oyuncu Tuğal, köpeklerini de AVM’nin ziyaretçilerine özel sunduğu evcil hayvan pusetine koyarak gezdirdi.

ÇOCUK SORULARINA YANIT

Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Tuğal, “Onlar benim çocuklarım gibi, inanın insan kendi çocuklarından ayırmaz” dedi. 2018 yılında oyuncu Şahin Irmak ile evlenen oyuncu, çocuk planları sorulunca ise, “Şu an böyle iyiyiz, başka zaman konuşuruz” yanıtını verdi.

Asena Tuğal ile Şahin Irmak'ın evliliğiyle ilgili ortaya atılan iddialar doğru mu?


'EVLİLİĞİMİZDE HER ŞEY YOLUNDA'

Ünlü oyuncu Asena Tuğal, eşi Şahin Irmak’la evliliklerinde sorun yaşadıkları iddiaları karşısında ise “Her şey yolunda. Bu konularda çok konuşmayı sevmiyorum. Bu tarz haberler niye çıkıyor, neden çıkıyor bilmiyorum.” açıklamasında bulundu.

 

Asena Tuğal ile Şahin Irmak'ın evliliğiyle ilgili ortaya atılan iddialar doğru mu? ile ilgili etiketler Şahin Irmak Asena Tuğal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.