Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik hangi diziyle anlaştı? Bomba gibi geliyor!

Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakterini oynayan Yüsra Geyik'in yeni dizisi merak ediliyor. Çocukluğundan bu yana Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliş'i oynayan Yüsra Geyik şu sıralar tatilde ve yorgunluk atıyor. Takipçileri ise Yüsra'nın yeni dizisini merakla araştırmaya başladı.

Türk televizyonlarının en uzun süren dizisi olan Arka Sokaklar'da çocukluğundan bu yana rol alan Yüsra Geyik, aniden diziden ayrılma kararı alarak takipçilerini şaşırtmıştı. Kemik kadrosunu kolay kolay bozmayan Arka Sokaklar giderek kan kaybediyor. Son dönemde yaşanan ayrılıklar dizinin izleyenlerini hüsrana uğratmıştı. Özelikle Zeliş karakterini oynayan Yüsra Geyik'in vedası herkesi çok üzdü.

Diziden ayrılması sonrası yeni dizisi de merak konusu olan Yüsra Geyik'in hangi projede yer alacağı araştırılıyor. Peki Yüsra Geyik hangi dizide rol alacak?

Haberler: Yüsra Geyik Arka Sokaklar'dan ayrıldı! - Magazin Haberleri -  Milliyet

Bodrum'da tatilde olan Yüsra Geyik, diziden ayrılmasıyla kariyerine nasıl bir yol çizeceği merak konusu. Yüsra'nın boşta kalması da birçok dizi yapımcısının da iştahını kabartıyor. Özellikle dijital platformlardaki dizilerden teklifler aldığı iddia edilen Yüsra Geyik'in büyük bir zıplama yapması bekleniyor.

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş'i Yüsra Geyik son fotoğrafıyla sosyal medyayı  salladı! Yüsra Geyik kimdir? Kaç

Zaten Yüsra Geyik'in Arka Sokaklar'dan ayrılış sebebi olarak da kariyer planlaması gösterilmişti. İddialara göre Arka Sokaklar dizisi her ne kadar ülkenin en gözde ve en çok izlenen yapımlarından biri olsa da, oyunculuk anlamında artık üzerine katarak yoluna devam etmek isteyen ve farklı deneyimleri de tatmak isteyen Yüsra Geyik'in, aldığı tekliflerden sonra böyle bir karar aldığı belirtildi. Yüsra Geyik'in önümüzdeki sezona damga vurması beklenen bir diziye şimdiden evet dediği ise gelen iddialar arasında...

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik hangi diziyle anlaştı? Bomba gibi geliyor! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar yüsra geyik zeliş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.