Arka Sokaklar’ı Bırakan Ünlü Oyuncu Yeni Projesini Açıkladı! Hayranları Keşke Gitmese Dedi! Komiser Artık Yok

Arka Sokaklar dizisinde ‘Bahar Komiser’ rolü ile 4 yıldır bu kadroda yer almış olan Merve Oflaz, 15. Sezonun sonunda bu dizinin kadrosundan ayrıldığını duyurmuş oldu.

Bir dönem Survivor yarışmasına katılarak da popülaritesini artırmış güzel oyuncu Merve Oflaz, bu yarışmanın ardından dizi oyunculuğu ile ön plana çıkmaya başladı. Son 4 yıldır ise Arka Sokaklar dizisi kadrosunda komiser olarak yer edinmiş olan güzel ve başarılı oyuncu, Arka Sokaklar dizisi kadrosundan ayrıldığı açıklamasını yaptı.  

Merve Oflaz, Kişisel Bakımın Önemini Vurguladı! 

Arka Sokaklar dizisinde ‘Bahar Komiser’ rolü ile 4 yıldır bu kadroda yer almış olan Merve Oflaz, 15. Sezonun sonunda bu dizinin kadrosundan ayrıldığını duyurmuş oldu. Geçtiğimiz günlerde bir kozmetik markasının düzenlemiş olduğu bir etkinliğe katılmış olan güzel oyuncu Merve Oflaz, bakım yapmanın aslında kadınlar için çok önemli bir husus olduğunu ifade etti.

Arka Sokaklar’ı Bırakan Ünlü Oyuncu Yeni Projesini Açıkladı! Hayranları Keşke Gitmese Dedi! Komiser Artık Yok

Güzel oyuncu, her zaman için haftalık rutinlerinin olduğunu ve yüzüne de saçına da çok iyi bakmaya çalıştığını ifade etti. Bakımın aslında kadınlar için her şey olduğunu ve bu yüzden elinden geldiği kadar kendisine baktığını ifade etti.  

Güzel Oyuncu Kendisine Vakit Ayırmak İstiyor!  

Hiç değilse haftada en az bir günün insanın kendisine bakım için ayırması gerektiğini de ifade eden güzel oyuncu Merve Oflaz, Arka Sokaklar dizisindeki uzun soluklu rolünden ayrılma sebebi olarak da kendisine biraz da olsa vakit ayırmak olduğunu ifade etti. 

Arka Sokaklar’ı Bırakan Ünlü Oyuncu Yeni Projesini Açıkladı! Hayranları Keşke Gitmese Dedi! Komiser Artık Yok - Resim : 2

Bütün bunların yanı sıra güzel oyuncu Merve Oflaz: “Başka işler de yapmak istedim. Güzel bir şeyler var.” ifadesini kullanarak aslında yeni projelerin olabileceği müjdesinin işaretlerini de vermiş oldu. Çekimlere biraz da olsa ara vermek ve sonra projelerle yoluna devam etmek niyetinde olan başarılı oyuncu Oflaz, istediği zaman aralığının çok da uzun bir ara olmayacağını da ifade etti. 

Arka Sokaklar’ı Bırakan Ünlü Oyuncu Yeni Projesini Açıkladı! Hayranları Keşke Gitmese Dedi! Komiser Artık Yok ile ilgili etiketler Merve Oflaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.