Arka Sokaklar 582. bölüm izle 19 Mart 2021

Arka Sokaklar 582. bölüm izle Kanal D’de. Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, 19 Mart 2021 Cuma akşamında son bölümü ile Youtube platformunda olacak. Peki, Arka Sokaklar son bölümünde neler yaşanacak?

Kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar dizisi izleyenler tarafından çok sıkı bir şekilde yakından takip ediliyor. 19 Mart akşamında saat 20.00’da Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 582. son bölümü ile yine fırtınalar estiriyor.

Başrollerinde Zafer Ergin ile Şevket Çoruh’un oynadığı Arka Sokaklar dizinin 582. son bölümümde; Otoparkta yaşanan patlama sonrasında polisler bu durumdan oldukça fazla etkilenmiştir. Kimse ne olduğuna anlam verememiştir.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Otoparktaki patlamadan üst katlardaki binada bulunan ekibimiz ve binada görev yapan polisler fazlasıyla etkilenir. Kimse ne olduğuna ilk başta anlam veremez. Patlama sırasında otoparkta Pınar ve Ali’de bulunmaktadır. Rıza ve ekibimiz soluğu otoparkta alır. Yaralanan polis arkadaşlarına ilk müdahaleyi yapmaya çalışırlar. Olay yerinde can veren şehit polislerimizde vardır.

Arka Sokaklar 582. bölüm izle 19 Mart 2021

Pınar’ın arabasının olduğu noktaya doğru ilerleyen Rıza Baba adeta nefes alamaz. Medar’ın bu bombalı saldırısının ardından ekibimiz işi daha da sıkı tutacaktır. Tüm imkanlarıyla Medar’ın peşine düşer. Patlamada şehit olan polislerimizin dışında Medar’ın kaçırdığı 2 polis memurundan da haber alınamıyordur. Aileleri perişan haldedir. Giray tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır. Bu adaletsizliği kabul edemeyen Başak, savcıya itirazını geciktirmez.

Serbest bırakılsa da hala ekibin yakın markajında olan Giray için tehlikenin devam ettiğinin farkında olan Nevbahar, Giray’ı yurtdışına kaçırma konusunda kararlıdır. Giray, Halis’in gözetiminde tutulmaktadır ve en kısa sürede de yurt dışında gönderilecektir. Ancak Selin’e kafayı takan Giray’ın, taciz etmekten çekinmediği Selin’i öldürmeden gitmeye niyeti yoktur. Selin taciz mesajlarını umursamaz. Ancak bu sefer tehlikenin tam ortasındadır…

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arka Sokaklar 582. bölüm izle 19 Mart 2021 ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Arka Sokaklar 582. bölüm ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.