Arka Sokaklar 570. bölüm izleyin!

Arka Sokaklar 570. bölüm full izlemek için araştırılmakta. 18 Aralık akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar 570. bölüm izle linki tek parça halinde Youtube’de.

Arka Sokaklar 570. bölüm izlemek için merak edilmekte. Cuma akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin son bölümü 18 Aralık tarihinde izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Zafer Ergin ile Şevket Çoruh’un oynadığı Arka Sokaklar son bölümü tek parça halinde dizi bitiminde Youtube üzerinden izlenebilecek.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Mesut sonunda militanların arasına sızar. Rıza Baba ise içten içe Mesut’a oldukça kızgındır. Mesut baskın esnasında jandarmanın safına geçerek militanlara karşı saldırıya geçer. Çatışma sonrasında İlhan ve Servan ile tek bağlantısı bulunan Bahri’yi de içlerinden sağ salim alır.

Arka Sokaklar 570. bölüm izleyin!

Servan ile Rıza Baba’nın buluşması esnasında Mesut’un da içerisinde bulunduğu araç havaya uçurulur. Esra tatil için gidecekleri yere Hüsnü’yü de davet etmiştir. Ancak Mesut’un durumunu öğrenen Hüsnü bu daveti reddetse de son anda bir sürprize imzasını atar.

Ethem bne yapıp edip Hakan’ın arabasına takip cihazını yerleştirmiştir. Hakan notu bulduğunda çılgına dönerken bunun hesabını Ceren’den sorar. Ethem ve adamları ise tam bu esnada eve saldırı düzenler. Bahar bu saldırı da bulunarak hastaneye kaldırılır.

ARKA SOKAKLAR 570. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arka Sokaklar 570. bölüm izleyin! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Arka Sokaklar 570. bölüm ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.