Arka Sokaklar 561. bölüm fragmanı izle!

Arka Sokaklar 561. bölüm fragmanı izle! Arka Sokaklar dizisinin 561. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 560. bölüm izle tek parça linki haberimizde....

Arka Sokaklar 561. bölüm fragmanı izle! Arka Sokaklar 561. bölüm fragmanı izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Başrollerinde Zafer Ergin ile Şevket Çoruh’un rol aldığı Arka Sokaklar dizisinde 560. son bölüm 9 Ekim Cuma akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı.

Tunç gözaltına alınır. Ekipte yaşananların sonrasında nikahı yarım bırakırken Kazım da yoğun bakıma alınır. İfadesi alınan Elif ise hiçbir şey hatırlamamaktadır. Tunç’u kurtaracak tek şey ise Kazım’ın hayatta kalma şansına bağlıdır. Ancak tam da bu esnada Kazım hayatını kaybeder.

Mesut ise kendi elleri ile oğlunu hapse göndermek durumunda kalır. Nikah da yaşananlar sonrasında iptal olunca Selin de artık kendisini iyice salar. Evlenme fikrini yeniden gözden geçirmek durumunda kalır.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLE

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.