Arjantin Fransa finali ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

FIFA 2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin ile Fransa milli takımları karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Arjantin Fransa finali ne zaman sorusuna yanıt arıyor. İşte, Arjantin Fransa muhtemel 11’ler…

Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin ile Fransa milli takımları kozlarını paylaşıyor. Her iki ülkenin de tarihinde 2’şer şampiyonluğu bulunurken kazanan milli takım 3. yıldızı takıyor olacak.

Yarı finalde Hırvatistan'ı 3-0 yenen Lionel Messi'li Arjantin, kupanın sürpriz takımlarından Fas’ı yarı finalde 2-0 deviren Mbappe’li Fransa ile karşı karşıya gelecek. 18 Aralık 2022 Pazar akşamında Lusail Stadı'nda oynanacak Arjantin Fransa finali saat 18.00’dan itibaren TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Arjantin Fransa finali ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Dünya Kupası'na Fransız yıldız Kylian Mbappe ve Lionel Messi damgasını vurarak tarih yazdılar. PSG'de beraber forma giyen iki yıldız 5'er gol ile gol krallığını paylaşırken Julian Alvarez ve Oliver Giroud 4 gol; Alvaro Morata, Bukayo Saka, Cody Gakpo, Enner Valencia, Gonçalo Ramos, Marcus Rashford ve Richalison 3 gol ile listeye adını yazdırmayı başardı.

Asist krallığında ise Antoine Griezmann, Bruno Fernandes, Harry Kane, Lionel Messi 3 asist ile zirveyi paylaşmaktalar.

Arjantin Fransa finali ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? - Resim : 2

Arjantin Fransa Muhtemel 11’ler

Arjantin: Martinez, Montiel, Romero, Otamendi, Tagliafico, De Paul, Fernandez, Mac Allister, Messi, Alvarez, Gomez.

Fransa: Lloris, Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez, Tchouameni, Rabiot, Dembele, Griezmann, Mbappe, Giroud

Stat: Lusail Stadı
Tarih: 18 Aralık 2022 Pazar
Saat: 18.00
Yayın: TRT 1

Arjantin Fransa finali ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Arjantin Fransa 2022 FIFA Dünya Kupası Katar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.