Arıza 29. bölüm fragmanı

Arıza 29. bölüm fragmanı izlemek isteyenler arayışta. 28 Mart Pazar akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza dizisinde Haşmet ve Ali Rıza için artık yolun sonu gelmiştir. Peki, Arıza 29. yeni bölüm fragmanı tanıtımı yayınlandı mı?

Arıza 28. bölüm ile 28 Mart akşamında SHOW TV ekranlarında yayınlandı. Arıza 28. bölümde; Balaban kendi yaptığı planı ile Haşmet ve Ali Rıza’yı tuzağa düşürmeye kararlıdır. Ancak bu yolda hiç beklemediği engellerle karşılaşacaktır. Arıza 29. yeni bölümü 4 Nisan Pazar akşamında Show TV ekranlarında.

Balaban’ın yeni hain planı Haşmet ile beraber Ali Rıza’yı tamamen ortadan kaldırmaktadır. Ancak hesaba katmadığı bazı şeyler vardır.

Ali Rıza yaralı haldeki babasını evine getirir, yıllar sonra Mehmet Emin’i karşısında gören ev halkı ne yapacağını şaşırır. Haşmet, Murat’a maziyi sorarken, Murat hiç hesapta olmayan bir işe kalkışır.

Arıza 29. bölüm fragmanı izle
Arıza 29. bölüm fragmanı

 

Rukiye ise cesaretini toplayarak, Ali Rıza’ya gerçeği açıklar. İhtiyar, Ali Rıza’nın kendisine söylediklerinden sonra sürpriz bir karar vererek Burak’ın gücüne güç katar. Balaban yeni planı sayesinde Haşmet ve Ali Rıza’nın sonunu hazırlamayı düşünürken, başına geleceklerden bihaberdir.

Arıza 29. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler arıza arıza yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.