Arıza 27. son bölüm izle

Arıza 27. bölüm full izle yayında. Pazar günlerinde Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza 27. bölüm tek parça halinde kesintisiz olarak Youtube de. Peki, Arıza 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı Arıza dizisinin 27. son bölümü 21 Mart Pazar gününde Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu.

Her bölümü birbirinden aksiyon dolu sahnelerle dolu olan Arıza dizisinde bu hafta; Ali Rıza’ya gelen telefon ve buğulu sesteki ‘Baba’ seslenişi her şeyin akışını değiştirirken intikam yemini de hemen ardından gelmiştir.

Arıza 27. Bölüm Özeti

Alı Rıza’ya gelen sürpriz telefon herkesi meraklandırır. Telefonda duyduğu ses sonrasında büyük bir şoka uğrayan Ali Rıza, karşısındakine ‘Baba’ diye hitap ederken akıllarda yeni soru işaretleri belirir. Kardeşi Mert'in ve Haşmet Ağa'nın uğramış oldukları saldırıdan sonra Ali Rıza artık intikam yemini etmiştir.

Arıza 27. bölüm full izle

Burak, Murat, Mithat ve Balaban'a karşı harekete geçen Ali Rıza yeni savaşında yanında güvenebileceği bir yoldaş aradı ve bu isim de orduda görev yaptığı esnalarda silah arkadaşı olan Aslan’dı. Aslan ise içerisinde bulunduğu duruma rağmen Ali Rıza’nın yanında olmak için İstanbul’a geldi.

Arıza 27. Bölüm Full İzlemek İçin Tıklayınız

Arıza 27. son bölüm izle ile ilgili etiketler arıza Arıza 27. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.