Arıza 24. bölüm fragmanı izle!

Arıza 24. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 21 Şubat akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza 24. yeni bölüm fragmanı merakla beklenmekte. Peki, Arıza 24. bölüm fragmanı ilk sahnesi yayınlandı mı?

Arıza 24. bölüm fragmanı izleyenler tarafından merakla araştırılmakta. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza dizisinin 24. son bölümü 21 Şubat Pazar akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı.

Halide'nin güzel sesiyle "Farketmeden" adlı parçayı seslendirdiği tanıtımda Ali Rıza ile birbirlerine olan aşk dolu bakışları büyük beğeni topluyor. Ali Rıza'nın evlilik teklifi heyecanla beklenirken, aşık çiftin yarın akşam ekrana gelecek romantik anları büyük merak uyandırıyor.

Arıza 24. bölüm fragmanı izle!

İhtiyar’ın elinden sürpriz bir şekilde kaçırılan Balaban, Ali Rıza’yla bir anlaşma yapmak ister.  Balaban Safir’in karşısındadır ama konuşmaya pek niyetli değildir. Rukiye ise Muzaffer’le konuştuğundan bu yana korkularını bir türlü dizginleyemez hale gelmiştir. İhtiyar’ın elinden sürpriz bir şekilde kaçırılan Balaban, Ali Rıza’yla bir anlaşma yapmak ister.

Burak ise Balaban’la çoktan yeni bir anlaşma yapmış, işe koyulmuştur. Halide ve Ali Rıza gelecekleri adına önemli bir karar verirler. Abisiyle buzları erittiğini düşünen Burak, yaptığı planla abisini zor bir durumda bırakırken kendisini bekleyen sürprizin farkında değildir.

Arıza 24. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler arıza Arıza 24. bölüm fragmanı arıza yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.