Arıza 21. bölüm izle

Arıza 21. bölüm ile Show TV ekranlarında yayında. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza dizisi 7 Şubat 2021 tarihinde Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu.

Arıza dizisi 21. son bölümü ile 7 Şubat akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerini Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza dizisinin son bölümünü tek parça halinde Youtube platformu üzerinden izlemek isteyenler şimdiden araştırmalarına başladı.

Arıza 21. bölüm özeti

Ali Rıza İhtiyar’la artık bir araya gelmiştir ve Balaban’ı bulacağına dair ona söz verir. Burak, abisinin babasını sattığını öğrendikten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ali Rıza ise İhtiyar’la artık bir araya gelmiştir ve Balaban’ı bulacağına dair ona söz verir. Ali Rıza, Balaban’ı ararken, Balaban Halide’nin kliniğine tatsız bir ziyarette bulunarak kendini gösterir.

Arıza 21. bölüm izle

İhtiyar’ın öncülüğünde toplanan konsorsiyum üyeleri yeni dönemde neler yapacaklarını kararlaştırırlar. Burak ve Balaban ise yeni bir iş birliğinin temellerini atmıştır. Babasıyla ilgili her geçen gün yeni bir şey öğrenen Ali Rıza’nın aklı ise iyiden iyiye karışır.

Arıza son bölümünde neler yaşandı?

Fuat Ersoylu, Burak’ın isteği üzerine sade bir törenle defnedilir. İhtiyar’ın sağ kolu Safir ise Ali Rıza’yla temasa geçer ve Ali Rıza’ya ilk vazifesini verir. Fuat Ersoylu, Burak’ın isteği üzerine sade bir törenle defnedilir. İhtiyar’ın sağ kolu Safir ise Ali Rıza’yla temasa geçer ve Ali Rıza’ya ilk vazifesini verir.

Arıza 21. bölüm izle - Resim : 2

Burak babasının ölmeden önce kendisine söylediği bir isimin peşine düşer. Halide uzun zamandır hayalini kurduğu, Ali Rıza’yla başlarını dinleyebilecekleri ufak bir tatilin heyecanı içerisindedir. Muzaffer uzun yıllar sonra bir gerçeği Rukiye Hanım’a hatırlatma ihtiyacı hisseder.

Arıza son bölümünü izlemek için tıklayınız

Arıza 21. bölüm izle ile ilgili etiketler arıza Arıza son bölüm Arıza 21. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.