Anadolu Efes-Olympiacos maçı nasıl izlenir? Hangi kanalda? Saat Kaçta?

Anadolu Efes, THY Euroleague'in 25. haftasında yarın sahasında Yunanistan'ın Olympiacos takımıyla karşı karşıya gelecek. Son maçında Barcelona'yı zorlu deplasman 88-86 devirmeyi başaran Ergin Ataman'ın takımı play-off mücadelesinde kritik öneme sahip bu karşılaşmayı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Peki, Anadolu Efes-Olympiacos maçı nasıl izlenir? Hangi kanalda? Saat Kaçta?

Anadolu Efes, THY Euroleague'in 25. haftasında yarın sahasında Yunanistan'ın Olympiacos takımıyla karşı karşıya gelecek. Son maçında Barcelona'yı zorlu deplasman 88-86 devirmeyi başaran Ergin Ataman'ın takımı play-off mücadelesinde kritik öneme sahip bu karşılaşmayı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak maç, saat 20.30'da başlayacak ve beIN Sports HD 3'ten naklen yayınlanacak.

ANADOLU EFES-OLYMPİACOS MAÇI NASIL İZLENİR? HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

THY Euroleague'de bir maçı eksik olan Lacivert-Beyazlılar, 13 galibiyet ve 10 mağlubiyetle 8. sırada yer alıyor. 11 galibiyet ve 13 yenilgi yaşayan Olympiacos ise 12. sırada bulunuyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Pire'de oynanan maçı Efes, 84-79 kazanmıştı.

Geçen sezon şampiyonluğa koşarken pandemi nedeniyle THY Euroleague'in iptal edilmesiyle tarihi fırsatı kaçıran Anadolu Efes, Olympiacos maçıyla Avrupa kupalarında 710. maçına çıkacak. Lacivert-beyazlı ekip geride kalan 709 maçta 401 galibiyet ve 308 yenilgi yaşadı.

Efes,THY Euroleague'de ise 462. maçını yapacak. İstanbul ekibi, Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda oynadığı 461 karşılaşmada 244 galibiyet alırken, 217 kez salondan mağlup ayrıldı.

Anadolu Efes-Olympiacos maçı nasıl izlenir? Hangi kanalda? Saat Kaçta? ile ilgili etiketler Anadolu Efes THY Euroleague olympiacos
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.