Washington

Washington, DC, Amerika Birleşik Devletleri'nin başkentidir. DC kısaltmasının açılımı "District of Columbia"'dir. Maryland ve Virginia eyaletlerinin arasında yer alır. Kendi başına bir eyalet değildir ve hiçbir eyaletin sınırları içinde yer almaz. Doğrudan federal devlete bağlıdır.

Sedat Önal kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
Gazze toplantısında sus pus olan Filistinli bakana tepki yağıyor! Washington ve New York'ta İsrail'in saldırıları protesto edildi
ABD'de Filistin'e destek veren Yahudiler kongre binasını bastı! Türkiye karşıtı ABD'li senatör Menendez için karar verildi Washington'da patlama sesleri! ABD ile kritik görüşme! Camdan para uzatan baristayı kaçırmaya çalıştı! İsrail F-35'leri inceleyecek! Türkiye’deki Rus süperyatları Washington'ı endişelendiriyor Rusya, dünyanın en büyük şehirlerine atom bombası atarsa ne olur? Göçmenler nedeniyle "acil durum" ilan edildi! Bu pistler pilotların ve yolcularında korkulu rüyası! Beyaz Saray'da yıldırım paniği: 4 kişi yaralandı ABD'nin başkenti Washington DC'de silahlı saldırı: Yaralılar var! Washington DC'deki Rus elçilik binasının duvarında ilginç kovalamaca! Biden, Türkiye'nin Washington DC Büyükelçisi ile görüştü! Uçakta panik anları! Yolcu bir anda görevlilere saldırdı, uçağın kapısını açmaya çalıştı Washington DC'de çok sayıda okula bomba ihbarı yapan şahıs tutuklandı! TÜSİAD VE TOBB, ismi CIA ile anılan kuruluşla aynı yerin bağışçısı! Tanju Çolak: Trabzonspor şampiyon olacak Korkunç iddia fotoğraflandı: İşte Ermenistan'ın 'çocuk askerleri'! ABD'nin başkenti Washington D.C.'de cinayet patlaması! ABD Diyanet Merkezi'ne silahlı saldırı! 1 kişi yaralandı... Türkiye'nin Washington Büyükelçisi ABD basını için makale kaleme aldı! Washington'da Türk Festivali düzenlendi Çin Ulusal Günü'nde Uygurlardan Washington DC'de dev protesto! Müslümanlardan Washington yönetimine çağrı: Tüm işgallere son verin! ABD'nin Afganistan'daki büyük fiyaskosu ortaya çıktı: Washington'u 1 ay önce uyardılar Washington DC'deki Kongre Binası yakınındaki bomba paniği son buldu!