ABD'de Filistin'e destek veren Yahudiler kongre binasını bastı!

ABD'nin başkenti Washington DC'de, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki olarak "ateşkes" talebiyle düzenlediği protestoda göstericiler, Kongre'de oturma eylemi yaptı. "Ateşkes" yazılı büyük bir afiş açan protestocular, "Şimdi ateşkes" sloganları attı. Göstericilere müdahale eden polis, burada onlarca kişiyi gözaltına aldı.

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar 7 Ekim’den bu yana devam ederken, ABD’nin başkenti Washington DC’de bir araya gelen Yahudiler, ABD Kongresi’nde oturma eylemi düzenleyerek, İsrail ve Hamas arasında ateşkes çağrısı yaptı.

Ateşkese yönelik taleplerini ABD’li milletvekillerine iletmek için ABD Kongre Binası’nda oturma eylemi düzenleyen göstericiler, sık sık “Ateşkes şimdi” sloganı atarak, çatışmaların sona ermesi çağrısında bulundu.

ABD'de Filistin'e destek veren Yahudiler kongre binasını bastı!

"GAZZE KUŞATMASINA SON" PANKARTLARI AÇTILAR

Göstericiler "Gazze kuşatmasına son", "Siyonizm=Faşizim", "Amerikalı Yahudiler Gazze'de şimdi ateşkes diyor" yazılı pankartlar taşıdı.

Göstericiler, ABD Kongresi’nin Gazze Şeridi’nde ateşkes çağrısı yapana kadar Kongre’den ayrılmayacaklarının belirtti. Polis, göstericilere müdahale ederek, Kongre binasında çıkartmaya çalıştı.

ABD'de Filistin'e destek veren Yahudiler kongre binasını bastı! - Resim : 2

ABD'de Filistin'e destek veren Yahudiler kongre binasını bastı! ile ilgili etiketler ABD İsrail Filistin Gazze Hamas Savaş Yahudi Washington
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.