Washington'daki Gazze toplantısında sus pus olan Filistinli bakana tepki yağıyor!

Gazeteci Yunus Paksoy, ABD'nin başkenti Washington, DC'de İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Birliği Temas Grubu'nun bir araya geldiği toplantıya ilişkin şoke eden bir detayı paylaştı. Buna göre ABD'nin Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki'ye toplantıda konuşma yasağı uyguladığı öğrenildi.

ABD hükümetiyle Türkiye'nin de yer aldığı İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Birliği Temas Grubu ABD'nin başkenti Washington, DC'de bir araya geldi. Toplantıya dair notlar aktaran CNN TÜRK Washington Temsilcisi Yunus Paksoy, çarpıcı bir detayı aktardı. Paksoy 6 ülkenin bakanlarının buluştuğu toplantıda ABD'nin Filistin Dışişleri Bakanı Maliki'ye konuşma yasağı uyguladığını açıkladı.

İşte Paksoy'un o paylaşımı:

"Bugün Washington’da 6 bakanın toplantısında tüm basın mensuplarını şok eden bir detayı vereyim Filistinli bakana soru soruldu. Tek kelime etmedi/edemedi. Suudi bakan “ABD’nin verdiği vizede konuşma yasağı var” dedi “Konuşursa ne olur?” diye sordum. Suudi bakan “yaptırımları olur” dedi."

Washington'daki Gazze toplantısında sus pus olan Filistinli bakana tepki yağıyor! ile ilgili etiketler ABD Washington Suudi Arabistan Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.