Vurgun

Vurgun Dizisinde 10 yıl komada kalan Kemal’in mucizevi hikayesi ekranlarda olacak. Kemal fabrika sahibi zengin bir iş adamıdır. Vurgıun dizisinde Kemal ve Reyhan’ın aşkını izleyeceğiz.

Vurgun dizisi sadece etkileyici senaryosu ile değil yüksek bütçesi ile de uzun zaman konuşulacak bir dizi olacak gibi. Vurgun dizisinde Erkan Petekkaya’nın partnerinin son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile yıldızlaşan ve olaylı şeklide ayrılan Deniz Çakır olacağı konuşuluyor. Vurgun Dizisinin bol aksiyonlu olması ve Show Tv de yayınlanması bekleniyor.

Ocakçı Holding patronu Sedat Ocakçı, eşi ve 25 kişi tutuklandı
Holding sahibi Sedat Ocakçı ile ilgili FETÖ detayı! Emret Komutanım'ın yıldızı TikTok vurgununda şüpheli çıktı!
SAS Holding vurgunu soruşturmasında 71 şüpheli hakkında operasyon! Dövizcideki büyük vurgunu yapanlar böyle yakalandı: O detay ele verdi 500 milyon liralık vurgun iddiaları sonrası Deterjan Pazarı’nın kurucusu ilk kez konuştu! 67 milyonluk vurgunda şok detaylar! Parça parça dolandırmışlar Kripto parada bir vurgun daha: Şirketin CEO'su ortadan kayboldu Orman vurgunu ile devleti 3 milyon lira zarara uğratmışlardı: Sahte 'vaziyet planı' ortaya çıktı Kripto parada yeni vurgun iddiası: 15 bin abone büyük korku içinde İki gence kripto para şoku: 200 bin liraları buhar oldu Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda 124 kişiye tutuklama talebi! İtalya'daki 5 milyon Euro'luk vurgunun izine Türkiye'de rastlandı: İlginç savunma! İzmitli karı koca 9 milyon TL'lik vurgun yaptı: Sosyal medya paylaşımları ele verdi! Thodex vurgununda yeni detaylar ortaya çıktı: Vurgunun miktarı 356 milyon lira! 16 milyar TL'lik vurgunun kahramanı Recep Gezek'ten 'Tosuncuk'lu açıklama! 9 milyon liralık vurgun yapan çeteye şafak operasyonu Tapudaki yeni sistem 35 milyon liralık vurgunun önüne geçti… Türkiye genelinde yaygınlaşacak Twitch’te 1 milyon dolarlık vurgun: 2 kişi tutuklandı Bir kripto para vurgun haberi de Kayseri'den geldi... Bir milyar liraya yakın vurgun iddası var Thodex vurgunu soruşturmasında flaş gelişme! Tüm paraya el konuldu! Eşref Gani ve üst düzey bürokratların Afganistan'dan 231 milyon dolarla kaçtığı ortaya çıktı! Adana'da dev tefeci operasyonu! 5 milyon 700 bin liralık vurgun... Göçmenlere akılalmaz dolandırıcılık: Mezarlığa bile oturma izni almışlar! İlyas Tetik’in intiharında şok iddia Bir kripto para vurgunu daha: 500 milyon lira ile sırra kadem bastı! Yeni bir saadet zinciri vurgunu daha: Ünlü kokoreççi 2 milyon TL kaptırdı... 4 inşaat işçisi ATM'deki açığı keşfetti: 625 bin TL'lik vurgun! 10 milyon 350 bin TL'lik vurgun! 25 kişi için gözaltı kararı var Bitcoin, Etherium diye diye dolandırıyorlar