İlyas Tetik’in intiharında şok iddia

Ünlü magazinci Seyhan Erdağ’ın sahibi olduğu “Temiz Magazin” isimli sitede Tetik’in piyasadan “toptan gıda işi yapıyorum” diyerek yüklü miktarda para topladığı ardından bu paraları ödeyemediği için intihar ettiği öne sürüldü.

Sarıyer Kireçburnu'ndaki evinde 61 yaşında yaşamına son verdiği belirtilen keman virtüözü ve besteci İlyas Tetik, beş gün önce son yolculuğuna uğurlandı. Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Müslüm Gürses, gibi birbirinden ünlü şarkıcıların albüm çalışmalarına da destek veren Tetik'in vefatı müzik dünyasını yasa boğdu.

İlyas Tetik

Tetik'in neden intihar ettiği hala merak edilirken, ilk başta pandemi sürecinde işsiz kaldığı ve geçinebilmek için arabasını bile sattığı öne sürüldü. Tetik’in intiharı hala tartışılırken ortaya şok bir iddia daha atıldı.

İlyas Tetik

Ünlü magazinci Seyhan Erdağ'ın sitesi Temiz Magazin’ in haberine göre, İlyas Tetik, kendisini tanıyanlardan ve onların da çevrelerinden "Toptan gıda işi yaptığını belirterek" para toplamış! İddiaya göre bu kişilere her ay düzenli ödeme vaat etmiş. Yüklü miktarda para toplayan Tetik’in bir müddet sonra vaat ettiği ödemeleri yapamadığı için intihar ettiği öne sürülüyor. Ayrıca haberde, mağdur olduklarını öne süren 100 kişi olduğu ve bunların bazılarıyla görüşüldüğünde ellerinde Tetik’in kendilerine verdikleri senetler olduğunu söyledikleri belirtiliyor.

İlyas Tetik’in intiharında şok iddia - Resim : 3

 

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.