Bir kripto para vurgunu daha: 500 milyon lira ile sırra kadem bastı!

'Bitcoin Safiye' ve Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer vurgunlarından sonra kripto para dolandırıcılığına bir yenisi daha eklendi. Aydın'ın Nazilli ilçesinde yatırım danışmanlığı ofisi açarak vatandaşı 'İş adamlarına ve yurt dışı merkezli şirkete çalışıyorum' diyerek dolandıran Ahmet Y. 500 milyon liralık vurgun yaparak ortadan kayboldu.

Son dönemde popülaritesi artan kripto para yatırımları, dolandırıcıların da iştahını kabarttı. 

İlk olarak 'Bitcoin Safiye' lakaplı Safiye Gökçe'nin 30 milyon liralık dolandırıcılığının ardından Türk kripto para borsası 'Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarlık vurgunu ile devam eden kripto para dolandırıcılığına bir yenisi daha eklendi.. 

'YURT DIŞI MERKEZLİ ŞİRKETİN YATIRIM UZMANIYIM' DİYEREK DOLANDIRDI

Aydın'ın Nazilli ilçesinde üniversiteyi bitirdikten sonra yatırım danışmanlığı ofisi açan Ahmet Y., yurt dışı merkezli bir şirketin yatırım uzmanı olarak kendisini çevresine tanıttı.

Bir kripto para vurgunu daha: 500 milyon lira ile sırra kadem bastı!

'BITCOIN MAKİNELERİNDE ÜRETİM YAPIYORUZ' DEDİ

Ahmet Y., tanıştığı kişilere bağlı olduğu şirketin Bitcoin makineleri ürettiğini, Bitcoin üreterek yüksek kazanç elde edileceği vaadinde bulundu.

'İŞ ADAMLARI DA YATIRIM YAPTI' DİYEREK KANDIRDI

Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Nazilli'nin önde gelen isimlerinin de bu işe yatırım yaptıkları söylemlerinde bulunan Ahmet Y., bu yolla güven sağladığı kişilerden para toplamaya başladı.


500 MİLYON LİRALIK VURGUN

Aydın'ın yanı sıra ailesinin yaşadığı Bursa ve farklı illerden de vatandaşlardan para toplayan Ahmet Y., yaklaşık 500 milyon lira ile ortadan kayboldu.

MAĞDURLAR SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Nazilli ilçesinde Bitcoin mağduru 80 kişi 25 milyon lira dolandırıldıkları iddiasıyla Nazilli Adliyesi'nde suç duyurusunda bulundu.

Bir kripto para vurgunu daha: 500 milyon lira ile sırra kadem bastı! ile ilgili etiketler Bitcoin Dolandırıcı Vurgun Aydın Nazilli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.