UltrAslan

ultrAslan, 2001 yılında Galatasaray taraftarlarının meydana getirdiği, kurucusu Alpaslan Dikmen olan bir oluşumdur. Oluşum kulüpten tamamen bağımsızdır. Organizasyonlarını ve koreografilerini kendisi gerçekleştirir. Grup ilk gösterisini "Only You" kareografisi ile 14 Şubat 2001 Sevgililer gününde, Ali Sami Yen Stadyumu'nda, Galatasaray-RC Deportivo de La Coruña maçında yapmıştır. Grubun Türkiye'de her il ve ilçede temsilciliği bulunmaktadır, ayrıca yurtdışında da temsilcilikleri vardır.

Ülkede yaptığı koreografi çalışmalarıyla sık sık gündeme gelen grup, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye-İsviçre maçında yaptıkları koreografiyle millî statüde yapılan ilk koreografiye imza atmıştır. Ali Sami Yen Stadı'nı Cehennem, kendilerini de Cehennem Bekçileri olarak tanımlarlar. Süper Lig'in 2009-10 sezonu itibarıyla tüm alt gruplarıyla beraber Alpaslan Dikmen (Eski Açık) tribününe taşınmışlarsa da Ali Sami Yen Stadı'ndaki son sezon olacak 2010-11 sezonunda tekrar kapalı tribüne taşınmışlar ve Ali Sami Yen Stadı'na veda edilene dek takımlarını bu tribünden desteklemişlerdir.

Galatasaray taraftarından koreografi şovu geliyor
ultrAslan'dan yönetime istifa çağrısı... UltrAslan'ı eleştirdi, çıkıştı saldırıya uğradı
'Yalı sever FETÖ artığı yalı çocuğunu yalamaya başladı' Futbolcular ultrAslan'ı sildi! ultrAslan'ın çıkışı taraftarı kızdırdı UltrAslan'dan Ronaldo'ya geçmiş olsun mesajı! Ultraslan'dan Ali Palabıyık çıkışı Fatih Altaylı'dan ultrAslan ve yönetime sert tepki 'Arda Turan'ı istemiyoruz' Arda Turan'dan ultAslan'a cevap... ultrAslan'ın hedefinde Gökhan Çıra var... Tribün liderleri arasındaki gerilim yükseldi! UltrAslan'dan Falcao paylaşımı! "Kulüp ile tüm bağlarımı koparıyorum!" Twitter'da gündem oldu! Galatasaray taraftarlarından duygulandıran ziyaret Otomobil Galatasaraylı taraftarların arasına daldı Galatasaray taraftarı isyan etti! UltrAslan'dan Fikret Orman hakkında sert açıklama! Galatasaray'da ultrAslan kavgası! UltrAslan, Mustafa Cengiz'e desteğini açıkladı! Ultraslan'dan Fatih Altaylı'ya ağır sözler... Fatih Terim'in efsaneleşmiş motive tarzı! Mehmet Demirkol : Galatasaray, Beşiktaş'ı yerle... ultrAslan'dan sert koreografi açıklaması! Galatasaray tribün lideri Sebahattin Şirin olay... Ultraslan'dan zehir zemberek Selçuk İnan... Ergin Ataman: Ben ultrAslan'ı tanımam!